Lisätietoja:

kulttuurituottaja Hilda Hakkarainen, hilda.hakkarainen(at)jyvaskyla.fi,  p. 014 266 8213

Kino Hopea tuo syksyn aikana Jyväskylän kaupunginkirjaston Minnansaliin (Vapaudenkatu 39-41) neljä huippuluokan elokuvaa. Ensimmäisenä on vuorossa Rupert Gooldin ohjaama Judy perjantaina 18.9. klo 13. Elokuva kertoo amerikkalaisesta laulajasta ja näyttelijästä Judy Garlandista. Garlandin rooli toi Renée Zellwegerille muiden muassa Oscar-, Golden Globe-, SAG- ja BAFTA-palkinnot parhaasta naispääosasta.

Viime keväänä Kino Hopea -elokuvasarja keskeytyi koronan takia, mutta syksyllä näytökset pyritään järjestämään suunnitellusti huomioiden tämänhetkiset THL:n suositukset. – Näytösten järjestelyissä otamme parhaamme mukaan huomioon tämän poikkeuksellisen tilanteen. Seurueiden välille järjestetään tarvittavat turvavälit ja tämän takia voimme joutua rajaamaan osallistujien määrää. On myös tärkeää, että osallistujat ovat itse tarkkana taudin suhteen ja paikalle tullaan vain oireettomana, kertoo Hilda Hakkarainen turvallisuuteen liittyvistä asioista.

Kino Hopea on kaikille avoin elokuvien päivänäytössarja. Ohjelmisto on suunniteltu erityisesti varttuneemmalle väelle ja näytökset järjestetään kerran kuukaudessa perjantaisin klo 13 alkaen Jyväskylän pääkirjaston Minnansalissa (Vapaudenkatu 39-41). Näytöksiin on vapaa ja esteetön pääsy

Kino Hopea -näytökset syyskaudella 2020:

  • Pe 18.9. klo 13 Judy (Rupert Goold, 2019)
  • Pe 16.10. klo 13 Pikku naisia (Greta Gerwick, 2019)
  • Pe 20.11. klo 13 Kiitos tilauksestasi (Ken Loach, 2019)
  • Pe 4.12. klo 13 Tuntematon mestari (Klaus Härö, 2019)

Elokuvanäytökset järjestää Keski-Suomen elokuvakeskus, Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut ja Jyväskylän kaupunginkirjasto.

https://www.jyvaskyla.fi/kulttuuri/kulttuuripalvelut/ikaihmiset/kino-hopea