Nuorten Jyväskylän Discord-serverillä järjestetään torstaina 17.9. klo 16-18 alle 30-vuotiaille suunnattu teemakeskustelu asumisesta ja arjen raha-asioista. Jyväskylän kaupungin nuorisopalveluiden nuorisonohjaajien lisäksi mukana keskustelussa on Sanni Soininen Jyväskylän nuoriso- ja palveluasunnoilta.

Lisätiedot: 
Rita Suhonen
nuorisonohjaaja, nuorten tieto- ja neuvontatyö
p. 050 320 5933  
rita.suhonen(a)jyvaskyla.fi  

- Etenkin opiskelijoiden joukossa on varmasti monia, jotka ovat tänä syksynä muuttaneet ensi kertaa omilleen. Myös omaa rahankäyttöä pitää miettiä itsenäistymisen jälkeen ihan eri tavalla kuin ennen. Meidän Teematorstaissa onkin nyt hyvä tilaisuus päästä kysymään, jakamaan ja ihmettelemään asioita yhdessä, kannustaa nuorisonohjaaja Rita Suhonen Jyväskylän nuorisopalveluilta.

Keskusteluun voi osallistua liittymällä Nuorten Jyväskylän Discord-serverille. Liittymiseen vaadittava kutsulinkki ja lisätiedot ovat osoitteessa https://nuorten.jyvaskyla.fi/discord.

Teematorstait jatkuvat koko syyskauden ajan noin kaksi kertaa kuukaudessa vaihtuvin teemoin. Tulevia aiheita ovat muun muassa kiusaaminen, päihteet ja mielenterveys.

Discord ja Nuorten Jyväskylä

Discord on alun perin pelaajia varten kehitetty ilmainen chat-sovellus, jossa voi viestiä avoimissa tai suljetuissa ryhmissä sekä kahdenkeskisillä viesteillä. Palvelu sisältää teksti- ja puhe-chat-ominaisuudet. Discordissa toimitaan nimimerkeillä.

Nuorten Jyväskylä on kaupungin nuorisopalvelujen nuorten tieto- ja neuvontatyön palvelu. Palvelun tarkoituksena on tarjota nuorille ajankohtaista ja luotettavaa tietoa sekä neuvontaa elämän eri osa-alueisiin liittyvissä asioissa.