Tule tapaamaan keskisuomalaisia keramiikkataitajia Suomen käsityön museoon lauantaina 19.9. klo 13–15. Hankasalmelaisen Sepän Gallerian keraamikot Miina-Liina Marttinen, Anja Kässi ja yrityksen perustaja Harry Marttinen esittelevät Rakkaudesta saveen -näyttelyn ja kertovat yrityksen toiminnasta, joka on jatkunut jo viidellä vuosikymmenellä. 

Lisätietoja

Seija Hahl, amanuenssi, Suomen käsityön museo, p. 050 311 8886, seija.hahl@jyvaskyla.fi

Suomen käsityön museon Ikkunagallerian näyttelyssä Rakkaudesta saveen on esillä Sepän Gallerian omaa tuotantoa olevia käyttö- ja koriste-esineitä puna- ja mustasavesta sekä Harry Marttisen käsintehtyjä koruja ja puukkoja.
Suomen käsityön museon vapaaehtoiset Museokumppanit osallistuivat aktiivisesti Rakkaudesta saveen -näyttelyn toteuttamiseen ja ovat tallentaneet Sepän Gallerian toimintaa osaksi museon kokoelmia osana Suomen käsityön museon nykytallennustoimintaa. Myös Museokumppaneita on paikalla kertomassa toiminnasta ja dokumentointityön tuloksiin voi tutustua näyttelyn yhteydessä. 

Sepän Gallerian valikoimaan kuuluu monipuolisesti keraamisia teemukeja, tuoppeja, lautasia, puurokuppeja, lyhtyjä, kynttilänjalkoja ja uniikkeja keramiikkatöitä. Kolmella eri tapaa valmistetut keramiikkatuotteet dreijataan, formataan tai valetaan perinteitä kunnioittaen yli 40 vuoden kokemuksella –tuotteen laadusta ja kestävyydestä tinkimättä. Uudella vuosikymmenellä Sepän Galleria jatkaa tuotantoaan entiseen tapaan, ottaen mukaan asiakkaiden yksilölliset vaatimukset. Tulevaisuutta suunnitellaan avoimin mielin. 

Ilmoittaudu tapahtumaan ennakkoon

Koronatilanteen vuoksi pyydämme ilmoittautumaan Suomen käsityön museon tapahtumiin etukäteen verkossa, jotta pystymme varmistamaan turvallisen museovierailun kaikille.  Valitse linkin takaa tapahtuma, johon aiot osallistua ja täytä omat tietosi. Jos haluat ilmoittautua useaan eri tapahtumaan, niin tee ilmoittautuminen useampaan kertaan.
www.lyyti.in/SKMtapahtumat2020

Tapahtumiin otetaan osallistujia rajoitetusti, jotta voimme ylläpitää turvavälejä. Jos tulet tapahtumaan ilman ennakkoilmoittautumista emme voi taata osallistumismahdollisuutta. Keräämme myös yhteystiedot paikan päällä niiltä osallistujilta, jotka eivät ole ilmoittautuneet ennakkoon.