Jo reilut kaksi vuotta on Jyväskylässä juotu iltakahveja asukkaiden, luottamushenkilöiden ja viranhaltijoiden kesken kaupungin asuinalueiden kouluilla.

Lisätietoja:

erikoissuunnittelija Jukka Laukkanen, p. 014 266 307, jukka.laukkanen(at)jyvaskyla.fi

Suuraluejaon mukaisesti kiertäen kuntapäättäjät ja viranhaltijat ovat vierailleet tapaamassa asukkaita vuosittain kahdeksassa eri paikassa. Keväällä kiertue stoppasi epidemian iskettyä, mutta syksyn tullen lähdetään taas liikkeelle uusin opein ja kokemuksin. Syksyn neljä tilaisuutta ja keskustelua käydään Vaajakoski-Jyskä, Lohikoski-Seppälänkangas, Keltinmäki-Myllyjärvi ja Keljon alueilla.

Vallitsevasta tilanteesta johtuen syksyn tilaisuudet järjestetään ensisijaisesti etäyhteyksin. Illan rakenne pysyy silti samana. Osallistujien yhteinen keskustelu asuinalueiden vahvuuksista ja kehittämisenkohdista käydään ensin pienryhmissä ja sitten tärkeimmistä teemoista koko joukon kanssa yhdessä. Iltakahveille on edelleenkin mahdollista osallistua myös paikan päällä, vaikka verkko-osallistumista suositellaankin. Paikan päälle kouluille saapuvat osallistujat muodostavat oman ryhmänsä, jonka tuotokset jaetaan reaaliaikaisesti myös virtuaalitapaamiseen. Järjestelyissä noudatetaan voimassa olevia THL:n suosituksia ja paikan päälle tulevien määrää saatetaan rajoittaa tarpeen mukaan.

Jokaista osallistujaa pyydetään ilmoittautumaan iltakahveille etukäteen, jonka jälkeen ilmoittautuneet saavat sähköpostiinsa ohjeet siitä, miten tapahtumaan voi osallistua etäyhteydellä. Lisätietoja löytyy linkistä: www.jyvaskyla.fi/osallistu/illat.

Ensimmäisenä Vaajakoski-Jyskän suuralueelle 16.9.

Syksyn kierros käynnistyy Vaajakoski-Jyskän suuralueella 16.9. ja livetilaisuus on Oravasaaren koululla klo 18 alkaen. Kaksi vuotta sitten kun iltakahveja juotiin Vaajakoskella, keskustelun aiheita olivat muun muassa parkkipaikkapula ja iltapäiväruuhkien kohdat Vaajakoskella, lähiliikuntamahdollisuudet ja asuinympäristön siisteys. Mitkä teemat nousevat keskusteluun tällä kertaa? Kaikista keskustelutilaisuuksista on tehty ja tehdään muistiot, jotka julkaistaan ja tallennetaan kaupungin nettisivuille www.jyvaskyla.fi/osallistu/illat.

Iltakahvit kuntapäättäjien kanssa syksyllä 2020 suuralueittain

klo 18.00 – 20.00:

  • 16.9. Vaajakoski-Jyskä, Oravasaaren koulu (Oravasaarentie 752)
  • 30.9. Lohikoski-Seppälänkangas, Lohikosken koulu (Haavikkotie 4)
  • 21.10. Keltinmäki-Myllyjärvi, Keltinmäen koulu (Keltinmäentie 11)
  • 4.11. Keljo, Keljonkankaan koulu (Aapistie 2)

www.jyvaskyla.fi/osallistu/illat

https://www.facebook.com/osallistujavaikutajyvaskyla/