Haku Jyväskylän kaupunginteatterin 15–20-vuotiaiden harrasteryhmä Backstage Groupiin aukeaa tiistaina 8.9. Hakea voi koko syyskuun ajan.

Kaikilla on oikeus teatterista nauttimiseen omalla tavallaan, ja Backstage Group haluaa olla osaltaan raottamassa esirippua kaikille, jotka haluavat sen taakse kurkata. ”Bäkkärit” tuottavat tapahtumia, osallistuvat työpajoihin, somettavat – eikä teatterin kattokaan ole rajana, jos jokin uusi idea kimpoaa lentoon.

Ryhmässä tutkitaan tekemällä teatterimaailman näkyvää ja näkymätöntä positiivisessa ilmapiirissä. Kokoontumiset ovat tiistaisin klo 17–19.30 Jyväskylän kaupunginteatterilla. Toiminta on maksutonta ja toivomme, että voit sitoutua siihen huolella. Backstage Groupin ainoa raja on ikäraja!

Haku Backstage Groupiin aukeaa ti 8.9. ja on auki koko syyskuun ajan. Jos haluat mukaan tähän inspiroivaan porukkaan, niin laita meille pieni videotervehdys, jossa kerrot ainakin 

  • nimesi 
  • mikä teatterimaailmassa kiinnostaa sinua
  • tee videoon myös jokin yllättävä loppu 

Lähetä videosi syyskuun aikana sähköpostiosoitteeseen pilvi.honka(at)gmail.com. Ryhmään valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Lisää tietoa Backstage Groupista sekä ryhmän sosiaalisen median kanavat ja podcastin löydät täältä.

Lisätietoja:
teatteri-ilmaisun ohjaaja Pilvi Honka, p. 044 364 6546