Jyväskylän kansalaisopiston yleissivistävän puolen lukuvuoden 2020–2021 kurssit käynnistyvät pääsääntöisesti 7.9. alkavalla viikolla (vko 37). Perinteiseen tapaan kurssien käynnistymisestä ei tiedoteta erikseen. Mikäli jokin kurssi peruuntuu, esimerkiksi vähäisen osallistujamäärän vuoksi tai mahdollisesti koronasta aiheutuvasta syystä, tiedotamme tästä mahdollisimman pian. Asiakas saa tiedon kurssin peruuntumisesta tekstiviestillä.
  
Syksyn kurssimaksun voi suorittaa kurssin ensimmäisen opetuskerran jälkeen, kuitenkin viimeistään eräpäivään mennessä.  
  
Ilmoittautumisvahvistuksen yhteydessä kurssilainen on saanut Maksa ilmoittautuminen -maksulinkin s-postiin, mikäli maksua ei ole suoritettu heti ilmoittautumisen yhteydessä.   
  
Maksujärjestelmästä johtuen maksulinkki on voimassa valitettavasti vain kurssin alkamiseen asti. Tästä syystä opisto lähettää asiakkaille avoinna olevasta kurssimaksusta uuden maksulinkin, jossa maksuaika 14 päivää. Maksulinkki tulee osoitteesta no-reply@opistopalvelut.fi.  
  
Olemme siirtyneet uuteen maksujärjestelmään ja jatkossa kurssilainen ei saa ilmoittautumisen yhteydessä s-postiinsa perinteisiä maksutietoja (mm. viitenumero, eräpäivä), vaan maksulinkin, joka ohjautuu verkkopankkiin.  
 
Mikäli verkkopankkimaksu ei ole mahdollinen, otathan yhteyttä opiston neuvontaan (p. 014 266 0107 tai info.kansalaisopisto@jyvaskyla.fi) saadaksesi paperilaskun.