Kaipaatko apua Pedanetin tai Zoomin käytössä?

Tule katsomaan ja kokeilemaan, miten voit osallistua opetukseen mahdollisen etäopetuksen aikana. Tuo mukanasi sähköpostiosoitteesi ja sen salasana. Jos tuot oman laitteen, varmista että pääset sillä nettiin. Voit myös harjoitella Opiston koneella. Opastustuokiot kestävät maksimissaan noin tunnin verran. Tervetuloa, ei ilmoittautumista.

Paikka: Kansalaisopiston atk-luokka, 3. krs
Ohjaaja: kielten suunnittelijaopettaja Marja Peltonen

Ajat viikolla 39: 

ti 22.9. klo 10 Pedanet 
ti 22.9. klo 11 Zoom 

ke 23.9. klo 16 Pedanet 
ke 23.9. klo 17 Zoom 

to 24.9. klo 11 Pedanet 
to 24.9. klo 12 Zoom 

Jyväskylän kansalaisopiston yleissivistävän puolen lukuvuoden 2020–2021 kurssit käynnistyvät pääsääntöisesti 7.9. alkavalla viikolla (vko 37). Perinteiseen tapaan kurssien käynnistymisestä ei tiedoteta erikseen. Mikäli jokin kurssi peruuntuu, esimerkiksi vähäisen osallistujamäärän vuoksi tai mahdollisesti koronasta aiheutuvasta syystä, tiedotamme tästä mahdollisimman pian. Asiakas saa tiedon kurssin peruuntumisesta tekstiviestillä.
  
Syksyn kurssimaksun voi suorittaa kurssin ensimmäisen opetuskerran jälkeen, kuitenkin viimeistään eräpäivään mennessä.  
  
Ilmoittautumisvahvistuksen yhteydessä kurssilainen on saanut Maksa ilmoittautuminen -maksulinkin s-postiin, mikäli maksua ei ole suoritettu heti ilmoittautumisen yhteydessä.   
  
Maksujärjestelmästä johtuen maksulinkki on voimassa valitettavasti vain kurssin alkamiseen asti. Tästä syystä opisto lähettää asiakkaille avoinna olevasta kurssimaksusta uuden maksulinkin, jossa maksuaika 14 päivää. Maksulinkki tulee osoitteesta no-reply@opistopalvelut.fi.  
  
Olemme siirtyneet uuteen maksujärjestelmään ja jatkossa kurssilainen ei saa ilmoittautumisen yhteydessä s-postiinsa perinteisiä maksutietoja (mm. viitenumero, eräpäivä), vaan maksulinkin, joka ohjautuu verkkopankkiin.  
 
Mikäli verkkopankkimaksu ei ole mahdollinen, otathan yhteyttä opiston neuvontaan (p. 014 266 0107 tai info.kansalaisopisto@jyvaskyla.fi) saadaksesi paperilaskun.