Jyväskylän kaupunki jakaa kasvomaskeja vähävaraisille asukkailleen muun muassa Hannikaisenkadun sosiaaliasemalla sekä terveysasemilla.

Jyväskylän kaupunki jakaa kasvomaskeja vähävaraisille asukkailleen muun muassa Hannikaisenkadun sosiaaliasemalla sekä terveysasemilla. Maskien kysyntä on tasaantunut ja jakelupisteiden määrää ja sijaintia arvioidaan nyt kaupungin toimesta. Jakelupisteenä toiminut ViaDia Jyväskylä ry:n toimipiste Kuokkalassa lopettaa maskien jakelun tästä päivästä lähtien. Kuokkalan asukkaille maskeja jaetaan Kuokkalan terveysasemalla. 

Jakelupisteinä jatkavat: 
-    Hannikaisenkadun sosiaaliasema, Hannikaisenkatu 37, maanantaista perjantaihin kello 10–14.
-    Kotoutumispalvelut, Väinönkatu 1, maanantaista perjantaihin kello 10–13
-    Terveysasemat: Huhtasuo, Keskusta, Korpilahti, Kuokkala, Kyllö, Palokka, Sampoharju, Säynätsalo ja Tikkakoski, tiistaisin ja torstaisin kello 12–16, 
-    Kansalaistoiminnankeskus Mataran aula/Gloria, Matarankatu 6 A, maanantaista torstaihin kello 9–16 ja perjantaisin kello 9–14. 

Kaupungin jakamat maskit on tarkoitettu vähävaraisille asukkaille joukkoliikenteessä käytettäväksi ja koronatesteissä käytäessä. Jyväskylän kaupunki suosittelee maskien käyttämistä myös joukkotapahtumissa, joissa on mukana useilta eri paikkakunnalta saapuneita ihmisiä eikä turvavälien säilyttämistä voida muuten varmistaa. Maskeja suositellaan käyttöön yli 15-vuotiaille.

Jyväskylän kaupungin koronasivut: https://www.jyvaskyla.fi/terveys/korona

Lisätietoja:
aikuissosiaalityön palvelupäällikkö Ritva Anttonen, p. 014 266 3347