Nuorten Jyväskylän Discord-serverillä järjestetään keskiviikkona 2.9. klo 16-18 alle 30-vuotiaille suunnattu teemakeskustelu sateenkaarevista aiheista. Jyväskylän kaupungin nuorisopalveluiden nuorisonohjaajien lisäksi linjoilla vierailee vapaaehtoistyöntekijä Jyväskylän Seta ry:stä.

Lisätiedot: 
Rita Suhonen
nuorisonohjaaja, nuorten tieto- ja neuvontatyö
p. 050 320 5933  
rita.suhonen(a)jyvaskyla.fi  
 

- Teemakeskustelussa käydään läpi muun muassa mikä on Pride, kerrataan sateenkaarevaa sanastoa ja esitellään Jyväskylän Seta ry:n toimintaa. Parin tunnin aikana on myös hyvin aikaa vastailla keskustelijoiden kysymyksiin ja jutella niihin liittyen. Ihan kaikki aiheesta kiinnostuneet nuoret ja nuoret aikuiset ovat tervetulleita osallistumaan tai seuraamaan keskustelua, kertoo nuorisonohjaaja Rita Suhonen Jyväskylän nuorisopalveluilta.

Keskusteluun voi osallistua liittymällä Nuorten Jyväskylän Discord-serverille. Liittymiseen vaadittava kutsulinkki ja lisätiedot Nuorten Jyväskylän verkkosivuilla.

Teemakeskustelu on osa Jyväskylän nuorisopalveluiden Pride-teemaviikkoa. Pride-viikkoa vietetään virtuaalisesti, koska tämän vuotinen Pride-kulkue ja puistojuhla on peruttu. Teeman liittyvää sisältöä ja somekisa julkaistaan viikon 36 ajan Jyväskylän nuorisopalveluiden Instagram-tilillä.

Discord ja Nuorten Jyväskylä

Discord on alun perin pelaajia varten kehitetty ilmainen chat-sovellus, jossa voi viestiä avoimissa tai suljetuissa ryhmissä sekä kahdenkeskisillä viesteillä. Palvelu sisältää teksti- ja puhe-chat-ominaisuudet. Discordissa toimitaan nimimerkeillä.

Nuorten Jyväskylä on kaupungin nuorisopalvelujen nuorten tieto- ja neuvontatyön palvelu. Palvelun tarkoituksena on tarjota nuorille ajankohtaista ja luotettavaa tietoa sekä neuvontaa eri elämä osa-alueisiin liittyvissä asioissa.