Syyskauden käynnistyessä 31.8.2020 alkaen, Nuorisovastaanoton palveluaikoihin tulee pieniä tarkennuksia. 

Jyväskylän Nuorisovastaanotto tarjoaa mielenterveys- ja päihdepalveluita 13–22-vuotiaille nuorille ja heidän läheisille. Syyskauden käynnistyessä 31.8.2020 alkaen, Nuorisovastaanoton palveluaikoihin tulee pieniä tarkennuksia. 
 
Nuorisovastaanoton avoimelle vastaanotolle nuori voi tulla ilman varattua aikaa, avoin vastaanotto on Voimalassa maanantaisin kello 15–17. Puhelimitse nuorisovastaanotolle voi ottaa yhteyttä maanantaista torstaihin kello 12–14. Nuorisovastaanoton työntekijöiden kanssa voi keskustella nimettömästi Discord-kanavalla torstaisin kello 15–16.  Lisäksi Nuorisovastaanoton työntekijä on tavattavissa keskiviikkoisin kello 14–16 nuorten kohtaamispaikka Bostarista Forumissa.
 
-    Nuoren tai hänen läheisensä kannattaa ottaa nuorisovastaanotolle yhteyttä hyvin matalalla kynnyksellä, jos hänellä on esimerkiksi mielialaan liittyviä huolia. Alkuun voi ottaa yhteyttä, vaikka nimettömänä, johtava sosiaalityöntekijä Eija Hiltunen Nuorisovastaanotolta kannustaa. 
 
Jyväskylän nuorisovastaanoton ammattilaiset auttavat 13–22-vuotiaita nuoria ja heidän läheisiään erilaisissa nuoren elämään liittyvissä kriiseissä ja haasteissa. Nuori tai hänen läheisensä voi ottaa yhteyttä nuorisovastaanotolle, jos nuorella on esimerkiksi mielialaan liittyviä ongelmia, päihteiden käyttöä, seksuaalisuuteen liittyviä kysymyksiä tai perheessä on sisäisiä ristiriitoja.
 
Nuorisovastaanoton palvelu on maksutonta ja luottamuksellista. Nuorisovastaanotolle ei tarvita lähetettä. 

Asiakkaita muistutetaan, että nuorisovastaanotolle tullaan vain terveenä.

Nuorten ja läheisten yhteydenotot Nuorisovastaanotolle 31.8.2020 alkaen.

Nuorisovastaanotto,
Sepänkatu 4 A, 2.kerros (Voimala)
p. 014 266 0150
www.jyvaskyla.fi/nuorisovastaanotto 
 
•    Avoin vastaanotto Nuorisovastaanotolla, Voimalassa, maanantaisin kello 15–17. Avoimelle vastaanotolle nuori voi tulla ilman varattua aikaa.
•    Puhelinajat: maanantaista torstaihin kello 12–14, p. 014 266 0150.
•    Discord-kanava avoinna torstaisin kello 15–16, https://discord.gg/ruXx5xE
•    Nuorisovastaanoton työntekijä tavattavissa keskiviikkoisin kello 14–16 myös nuorten kohtaamispaikka Bostarissa Forumissa

Lisäksi murrosikäisten vanhemmille suunnattu ryhmä käynnistyy viikolla 43. Ryhmä kokoontuu etäyhteyksin. Lisätietoja ilmoittautumisesta Nuorisovastaanoton nettisivuilta.
 

Lisätietoja: 
johtava sosiaalityöntekijä Eija Hiltunen, p. 014 266 3695, eija.m.hiltunen(at)jyvaskyla.fi