Kahdesti vuodessa ilmestyvä, Jyväskylän kaupungin julkaisema Aaltoja!-kulttuurilehti julkaistiin elokuussa. Lehti sisältää juttuja ja esityksiä syksyn tulevista kulttuuritapahtumista, aina teatteriesityksistä ja konserteista lapsille suunnattuihin musiikkiesityksiin asti.

P.S. Tiesithän, että voit myös lukea menneitä Aaltoja!-numeroita verkossa?

Aaltoja!-lehden sivuilla haastatellaan Jyväskylä Sinfonian uusimpiin jäseniin kuuluvaa viulisti Siiri-Sofia Kanervaa, esitellään kaupunginteatterin syksyn ensi-illat, Liikuntapääkaupunki Jyväskylän tapahtumatärppejä sekä museoiden näyttelykalenteria, puhutaan Jyväskylän kaupunginkirjaston uudesta verkkokirjastosta ja kirjoitetaan monesta muusta Jyväskylän alueen tapahtumista.

Viulisti Siiri-Sofia Kanerva

Aaltoja!-lehden painosmäärä on 108 000 kpl ja se jaetaan joka kotiin Jyväskylässä, Muuramessa, Jämsässä sekä Äänekosken ja Laukaan taajamissa. Lisäksi lehteä on saatavana matkailupisteissä ja Lippupisteissä ympäri maan. Aaltoja!-lehti on luettavissa ja ladattavissa myös nettiversiona. Lehdestä voi antaa palautetta osoitteeseen palaute.aaltoja@jyvaskyla.fi.

Seuraava Aaltoja! ilmestyy tammikuussa 2021. Lehteen myydään myös ilmoitustilaa. Tarkemmat tiedot ilmoitustilan ostamisesta löytyvät Aaltoja!-lehden sivuilta.