Vapaaehtoistoiminnan infossa saat perustietoa mitä on vapaaehtoistoiminta ja minkälaisia vapaaehtoistehtäviä Jyväskylässä on tarjolla. Toimintamahdollisuuksien kirjo on laaja: voit tehdä vapaaehtoistoimintaa ihmisten tai eläinten, nuorten tai ikäihmisten tai vaikkapa kulttuurin ja älylaitteiden parissa.

Koronaepidemian riskienhallintatoimien myötä vapaaehtoistoiminnan infot on siirretty pidettäviksi etänä. Ilmoittautumisen yhteydessä voit kertoa mitkä teemat sinua mahdollisesti kiinnostavat. – Silloin voimme valmistella infojen sisältöjä ennakkoon keräämällä tietoa niistä vapaaehtoistoiminnan alueista, joista on tullut toiveita ja käsitellä tilaisuuksissa juuri näitä aiheita. Näin saamme räätälöityä infot mahdollisimman kiinnostaviksi osallistujille, kertoo vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Antti Rajala.

Verkkotilaisuudet kestävät noin kaksi tuntia ja ovat kaikille avoimia eivätkä sido mihinkään. Järjestäjänä toimii Jyväskylän valikkoryhmä yhteistyössä Jyväskylän kaupungin vapaaehtoistoiminnan palvelujen ja Kansalaistoiminnankeskus Mataran kanssa.

Ilmoittautuminen: ilmoittautumislinkki vapaaehtoistoiminnan infoihin

Syksyn vapaaehtoistoiminnan infot:

  • 25.8. klo 17-19
  • 29.9. klo 17-19
  • 27.10. klo 17-19
  • 24.11. klo 17-19

Lisätietoja:

vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Antti Rajala, p. 014 266 1707, antti.rajala(at)jyvaskyla.fi

https://www.jyvaskyla.fi/Vapari