Jyväskylän kaupunginteatterin johtajahaku on edennyt haastattelukierroksille. Haastatteluun on kutsuttu neljä hakijaa: Heta Haanperä, teatteriohjaaja, Kajaanin kaupunginteatteri; Marietta Kunnas, musiikkiteatterin yliopettaja, Tampereen yhteiskoulun lukio (ilmaisutaidon erityislukio); Sarianne Paasonen, teatterinjohtaja, Kemin kaupunginteatteri ja Tuukka Toijanniemi, käyttöpäällikkö, Jyväskylän kaupunginteatteri.

Haastattelut järjestetään elokuun aikana. Tavoitteena on, että Kulttuuri- ja liikuntalautakunta valitsee teatterinjohtajan kokouksessaan viimeistään 7.10.2020

Haastatteluryhmään kuuluvat sivistyksen toimialajohtaja Eino Leisimo, henkilöstöjohtaja Arja Aroheinä, kulttuuri- ja liikuntalautakunnan puheenjohtaja Antti Saleva, lautakunnan jäsenet Sanna Laakso ja Vesa Plath sekä teatterin henkilökuntaa edustavat näyttelijät Jouni Salo ja Markus Virtanen, näyttämömestari Pasi Leinonen sekä tuotantojärjestäjä Viivi Väisänen. Asiantuntijajäsenenä on mukana rekrytointiasiantuntija Anna-Leena Pusa. 

Lisätietoja: 
sivistyspalvelujen toimialajohtaja Eino Leisimo p. 014 266 4033