Koronavirustilanteen vuoksi Jyväskylän kouluissa ei toistaiseksi myydä maksullista välipalaa. Myynnille ei ole aikaa oppilasruokailun porrastamisen vuoksi, eikä riittäviä turvavälejä voida taata välitunnilla tapahtuvan myynnin aikana.

Välipalan ja henkilökunta-aterioiden maksamista varten Kylän Kattaus on ottanut käyttöön kaupungin verkkokaupan, jossa asiakas voi ladata rahasaldoa mobiilisovellukseen. Mobiilimaksamista suositellaan käteisen sijaan erityisesti koronavirustilanteen aikana. Koulujen ja päiväkotien henkilökunta voi ladata verkkokaupasta rahasaldoa mobiilisovellukseen. Palvelun käyttöä varten asiakkaan tulee ladata älypuhelimeensa ilmainen Ceepos Mobiilimaksu -sovellus sovelluskaupasta eli Google Play Storesta tai Apple Storesta. 

Hävikkilounas tauolla toistaiseksi

Lähialueen asukkailla on ollut jo muutaman vuoden ajan mahdollisuus käydä ruokailemassa Vaajakummun, Keski-Palokan, Jokelan, Tikkakosken, Viitaniemen, Keltinmäen ja Keljonkankaan koulujen ruokasalissa, mikäli oppilasruokailuun varattua lounasta on jäljellä. Koronavirustilanteen vuoksi hävikkilounasmahdollisuutta ei toistaiseksi ole. Oppilaiden ruokailuaikoja on pidennetty ruuhkien välttämiseksi ja turvavälien takaamiseksi, joten ulkopuolisia ruokailijoita ei valitettavasti ehditä palvelemaan. Kontaktit eri ruokailijaryhmien välillä pyritään pitämään myös mahdollisimman vähäisinä.

Lisätietoja:

 - vastaava palvelupäällikkö Paula Puikkonen, lasten ja nuorten ruokapalvelu, Kylän Kattaus

puh. 014 266 8330

- talouspäällikkö Olga Ukkonen, Kylän Kattaus puh. 014 266 8263

-https://www.jyvaskyla.fi/kylan-kattaus

-https://verkkokauppa.jyvaskyla.fi/

https://www.jyvaskyla.fi/terveys/korona