Työllisyyspalveluiden työnhaun teemapäivät ovat taas täällä. Tällä kertaa syksyn 2020 teemapäivät järjestetään poikkeuksellisesti etänä TeamsLiveEvents-alustaa hyödyntäen.

9.9.2020 klo 12.00-14.30 Uusille urille

Houkutteleeko alanvaihto? Oletko palaamassa takaisin työelämään tauon jälkeen tai kaipaako osaamisesi päivitystä? Osallistu Uusille urille webinaariin ja kuule mitä alueellamme voi opiskella ja mistä lähteä liikkeelle opintojen suunnittelussa. Esillä ovat niin oppilaitosten koulutusvalikoima kuin opiskelun rahoitusmahdollisuudetkin. 

16.9.2020 klo 9-12 Menesty työnhaussa

Työnhaku vaatii energiaa ja itseensä uskomista. Miten onnistua työnhaussa ja millä keinoilla pitää mieli ja keho kirkkaana ja hyvinvoivana? Ja miten tehdä toimiva strategia oman unelmatyön saavuttamiseksi? Tule webinaariin kuulemaan kuinka voit rakentaa omat menestyksen portaasi.

23.9.2020 klo 12-15 Tunnista osaamisesi

Mietitkö, miten sanoittaa omaa osaamistasi? Tunnistatko, millaista osaamista olet kerryttänyt työstä, opinnoista tai vapaa-ajalta? Tiedätkö, millaista osaamista unelma-ammatissasi vaaditaan? Tule mukaan webinaariin kuulemaan, miten voit helpottaa oman osaamisesi tunnistamista. Osaamisen tunnistamisen apuna päivässä digitaalinen työnhakupalvelu Foreammatti.

30.9.2020 klo 12-15 Moderni työnhaku

Etsitkö asiantuntijatyötä, joka vastaa vahvuuksiasi? Haluatko konkreettisia työkaluja piilotyöpaikkojen löytämiseen ja työnantajan vakuuttamiseksi itsestäsi? Korkeakoulutetuille suunnatussa webinaarissa tunnistetaan omia vahvuuksia sekä ihmisenä että työntekijänä ja sitä kautta autetaan löytämään sinua kiinnostavia työmahdollisuuksia. Lisäksi koulutuksessa murretaan myyttejä niin kevytyrittäjyydestä kuin työnantajan kontaktoinnista.