Jyväskylän kansalaisopiston kursseille ilmoittautuminen käynnistyy maanantaina 17.8. kello 16 aineryhmittäin porrastetusti. Maanantaina ilmoittautuminen on mahdollista liikunnan, tanssin sekä terveyden ja hyvinvoinnin kursseille.

Jyväskylän kansalaisopiston syksyn kursseille ilmoittautuminen käynnistyi 17.8. Kursseille voi ilmoittautua niin pitkään, kun kurssipaikkoja riittää. Ilmoittautuminen on mahdollista verkossa, puhelimitse tai vierailemalla kansalaisopiston neuvonnassa sen aukioloaikoina. Syksyn kursseja ei tarvitse maksaa ilmoittautumisen yhteydessä, vaan maksun voi suorittaa kurssin alkamisen varmistuessa, kuitenkin viimeistään eräpäivään mennessä.

Syksyn kurssivalikoimasta useat kurssit voivat siirtyä verkko-opetukseen, mikäli tilanne niin vaatii. Verkko-opetusmahdollisuus löytyy etenkin kielien, kuvataiteen ja sanataiteen kursseilta. Myös muiden kurssien saattaa olla mahdollista siirtyä lähiopetuksen korvaavaan opetukseen.

Ryhmäkokoja on paikoin pienennetty turvavälien vuoksi. Opisto myös pyytää kurssilaisia huolehtimaan käsihygieniasta ja jättämään kurssille osallistumisen väliin sairaana. 

Jos alkanutta kurssia ei voida järjestää lähiopetusta korvaavalla tavalla, saattaa kurssimaksun osittainen hyvittäminen olla mahdollista. Kurssimaksujen hyvittämisestä lisätään tietoja kansalaisopiston verkkosivuille elokuun aikana, ennen kurssien alkamista.

Jyväskylän kansalaisopiston kursseille voi ilmoittautua verkossa, puhelimitse tai vierailemalla kansalaisopiston neuvonnassa sen aukioloaikoina.

Ilmoittautuminen 17.8. kello 16 lähtien

Verkkoilmoittautuminen osoitteessa www.opistopalvelut.fi/jyvaskyla. Ilmoittautuminen jatkuu verkossa ympäri vuorokauden niin kauan, kun kursseilla on tilaa.

Puhelimitse numerossa 014 266 0107. Puhelimitse ilmoittautumisaika on 17.8.–20.8. kello 16–18 ja pe 21.8. kello 12–15. Edellisenä päivänä avautuneille kursseille voi ilmoittautua puhelimitse kello 12–15. Puhelimitse ilmoittautuminen jatkuu ma 24.8. alkaen kello 12–17 (perjantaisin suljettu).

Kansalaisopiston neuvonnassa, Vapaudenkatu 39–41, vierailemalla. Neuvonta on avoinna maanantaista torstaihin kello 12–15.

Ilmoittautumisten aikataulu

Maanantai 17.8. klo 16

Tanssi
Liikunta
Terveys ja hyvinvointi

Tiistai 18.8. klo 16

Kielet
Tietotekniikka

Keskiviikko 19.8. klo 16

Kuvataiteet, Valokuvaus, Arkkitehtuuri
Keramiikka, posliini, lasi, mosaiikki, hopea, pronssi, tekstiilityö, tekninen työ

Torstai 20.8. klo 16

Musiikki, Historia ja talous
Kirjallisuus, kirjoittaminen, puheilmaisu, teatteri
Veneily, Luonto, Ruoka ja hygieniaosaaminen

Perjantai 21.8. klo 12–15

Kaikki aineet