Hyppää pääsisältöön
Kuva
Jyväskylä-kirjaimet nurmikolla.

12.8.2020

Jyväskylän kaupunginkirjasto on muiden Keski-Suomen maakunnan Keski-kirjastojen kanssa ottanut elokuussa käyttöönsä uuden verkkokirjastopalvelun.
Kuva
Tabletin selailua kirjastossa

Uusi Finna-hakupalveluun kuuluva verkkokirjasto korvaa tutuksi tulleen Arena-palvelun syyskuun aikana. Uuteen verkkopalveluun siirtyminen lisää sivuston saavutettavuutta.

Verkkokirjasto löytyy jatkossa osoitteesta https://keski.finna.fi. Uudesta ulkomuodosta huolimatta kirjautumaan pääsee entiseen tapaan kirjastokortin numerolla ja pin-koodilla. Myös asiakkaiden varaukset, lainat ja maksut pysyvät verkkokirjastouudistuksesta huolimatta ennallaan.

Verkkokirjaston uudistumisen myötä kirjaston asiakaspalvelu monimuotoistuu entisestään, kun käyttöön otetaan verkkokirjastosta löytyvä Keski-kirjastojen asiakaspalvelu-chat. Chatissä voi esittää kysymyksiä kirjastoammattilaisille esimerkiksi verkkopalvelun käyttöä, kirjastojen aukioloja, maksuja tai tiedonhakua koskien. Uuden chat-palvelun lisäksi kirjastoon voi ottaa yhteyttä paikasta riippumatta myös sähköpostitse, puhelimitse sekä kirjaston sosiaalisen median kanavien kautta.

Kirjaston asiakaspalvelun tavoittaa kirjastosta ja etänä sähköpostilla: kirjasto.asiakaspalvelu@jyvaskyla.fi

Facebook: @jyvaskylankaupunginkirjasto, Instagram: @jklkirjasto

Finna-chat: keski.finna.fi

Teksti: Kirke Hassinen

Asiasanat: