Jyväskylä-lehden verkkoversio on uudistunut reippaasti. Tänään julkaistussa kaupungin tiedotuslehdessä kerrotaan muun muassa ensi vuoden talousarvion valmistelusta, ydinkeskustan kehityshankkeista sekä lapsille ja aikuisille suunnatusta kulttuuritarjonnasta.

Tänään 12.8. ilmestyvässä ja koteihin jaettavassa Jyväskylän kaupungin tiedotuslehdessä kerrotaan muun muassa ensi vuoden talousarvion valmistelusta, ydinkeskustan kehityshankkeista sekä lapsille ja aikuisille suunnatusta kulttuuritarjonnasta. Lehden välistä löytyvät kestävän liikenteen Fiksusti liikkeellä -liite ja  liikuntapalveluiden Liikkumaan-liite.
 
Jyväskylä-lehti jaetaan ilmaisjakeluna koteihin, ja sitä on saatavilla myös useista jakelupisteistä. Julkisena tiedotteena lehti jaetaan myös niihin postiluukkuihin ja -laatikoihin, joissa on Ei mainoksia -kyltti. Jakelua koskeviin kysymyksiin vastaa Jyväskylän Jakelut Oy (www.jyvaskylanjakelut.fi/jakelupalaute, p. 045 230 3015)

Verkkolehti on uudistunut – Jyväskylä Ajassa

Jyväskylä-lehden verkkoversio on uudistunut reippaasti. Uusi verkkolehti on nimeltään Jyväskylä Ajassa ja se on tuhti tietopaketti kaupungin palveluista, tapahtumista ja ihmisistä. Verkkolehden löydät osoitteesta https://www.jyvaskyla.fi/ajassa
 
Verkkoversio kehittyy vielä syksyn kuluessa. Jatkossa iso osa paperilehden jutuista päivittyy myös verkkolehteen, jossa selaat ja luet ne kätevästi – ja jaat ne helposti myös kaverille. Verkkolehteen päivittyy jatkossa myös muita ajankohtaisia uutisia kaupungin toiminnasta ja palveluista.
 
Jyväskylä-lehden näköislehti ilmestyy yhä tuttuun tapaan osoitteeseen http://www3.jkl.fi/tiedotus/lehti. Samasta paikasta pääset myös lehden arkistoon. 
 
Seuraava Jyväskylä-lehti jaetaan koteihin marraskuussa 2020.
Palautetta lehdestä voi lähettää lehden toimituksen osoitteeseen tiedotuslehti@jyvaskyla.fi