Hyppää pääsisältöön

12.8.2020

Kuva
Naiset keskustelevat Ohjaamossa pöydän ääressä

Nyt sitä taas saa, nimittäin Ohjaamon palvelua alle 30-vuotiaille nuorille paikan päällä Ohjaamo Jyväskylän tiloissa, Gummeruksenkatu 6:ssa. Ohjaamon päivystys jatkaa tuttuun tapaan 17.8. lähtien maanantaista torstaihin kello 12−16 ja perjantaina kello 10−14, jolloin paikalle voi saapua silloin kuin nuorelle itselleen parhaiten sopii. Muuna aikana on mahdollista tavata sovitusti ajanvarauksella.

Myös suositut työnhakukeskiviikot jatkavat kerran kuussa erilaisin työllistymiseen ja työnhakuun liittyvin teemoin. Syksyn ensimmäinen työnhakukeskiviikko järjestetään 2.9. kello 12 alkaen koulutus ja opiskelu -teemalla.

Keski-Suomen Ohjaamot Jyväskylä, Laukaa, Hankasalmi ja Äänekoski laittoivat hynttyyt yhteen nuorten suosimassa Discord-sovelluksessa perustamalla sinne yhteisen Keski-Suomen Ohjaamot -serverin. Yhteinen Discord-päivystys osoitteessa discord.gg/ bxVX8PG on auki joka keskiviikko kello 12−13. Päivystämässä on eri alojen asiantuntijoita Ohjaamoista.

Ohjausta, apua ja neuvontaa saa ohjaamolaiseen tapaan hyvin monialaisesti opiskeluun, työllistymiseen, ammatinvalintaan, omaan talouteen ja muihin arjen asioihin liittyen. Discordiin ovat nuoret tervetulleita myös vain jutustelemaan ja vaihtamaan kuulumisia.

Teksti: Marita Räisänen

Asiasanat: