Uuden harrastuksen aloittaminen tai uuden taidon oppiminen houkuttelee syksyisin.

Jyväskylän kansalaisopisto tarjoaa tuttuun tapaan laajan valikoiman kursseja eri aihealueilta.

Kansalaisopistolla syyskautta lähestytään toiveikkaasti harrastamisen ja yhdessä tekemisen iloa odottaen, omasta ja muiden turvallisuudesta huolehtien. Lukuvuosi aloitetaan lähiopetuksena, mutta mikäli tilanne niin vaatii, on moni lukuvuoden kursseista valmis siirtymään verkko-opetukseen.

Opiston kurssiesitteeseen ja verkkoon kurssikuvausten yhteyteen on lisätty merkintä, mikäli kurssi voi varmistetusti siirtyä verkko-opetukseen. Myös muiden kurssien kohdalla etäopetukseen siirtyminen saattaa olla mahdollista. Opetustavan muutoksista, kuten verkko-opetukseen siirtymisestä, ilmoitetaan kurssilaisille aina tekstiviestillä.

Nouda kurssiesitteesi jakelupisteestä

Uuden lukuvuoden lähestyessä Jyväskylän kansalaisopisto on uudistanut graafista ilmettään. Uudistuksen yhteydessä opisto myös luopuu esitteen kotijakelusta. Kahdesti vuodessa ilmestyvän kurssiesitteen voi tästä lähtien noutaa itselleen noin 40 jakelupisteestä kansalaisopiston toimialueella, muun muassa kuntien kirjastoista. Listaus jakelupisteistä ja esitteen näköisversio löytyvät opiston verkkosivuilta. Uuden ilmeen kansalaisopistolle on suunnitellut Wille Naukkarinen / Kuuverstas.

Ilmoittautuminen syksyn kursseille alkaa aineryhmittäin maanantaina 17.8. kello 16. Ilmoittautua voi verkossa, puhelimitse tai vierailemalla opiston neuvonnassa sen aukioloaikoina. Ilmoittautuminen jatkuu niin kauan kun kursseilla on tilaa.

Vapaita paikkoja kannattaa kysyä myös lasten ja nuorten taiteen perusopetuksen ryhmiin. Lasten ja nuorten taiteen perusopetuksen lukuvuosi käynnistyy maanantaina 17.8.

Lisätietoa: Neuvonta, p. 104 266 0107, info. kansalaisopisto@jyvaskyla.fi, www.jyvaskyla.fi/kansalaisopisto

Ilmoittaudu osoitteessa www.opistopalvelut.fi/jyvaskyla

Teksti: Kirke Hassinen