Keski-Suomen museon ja Miljoonasade-yhtyeen järjestämän biisikilpailun voittaja julkistettiin Keski-Suomen museossa Miljoonasade-näyttelyn loppujamitapahtumassa sunnuntaina 9.8.2020.

Voittajaksi Miljoonasade valitsi kappaleen Näkymätön, jonka säveltäjä on Erkki Koivisto Helsingistä ja sanoittaja Kati Valjus Oulusta. Kappale päätyy Miljoonasateen levyttämäksi lähitulevaisuudessa. Kappaleen tarkka julkaisuajankohta ei ole vielä tiedossa. Lisäpalkinnoiksi voittajat saivat Mikko Lundellin Miljoonasade-kirjat ja Miljoonasateen LP-levyt sekä pullot hunajaa.

Biisikilpailu käynnistyi keväällä 2020, kun KeMun kotisivuilla julkaistiin Miljoonasateen tekemä biisipohja, jonka päälle kilpailijoiden tehtävänä oli laatia laulumelodia ja sanat. Lisäsoitinten äänitys biisipohjan päälle oli sallittua. Halutessaan kilpailija saattoi myös rakentaa koko kappaleen soinnutuksineen kaikkineen pelkän rumpuraidan päälle. Kilpailuun saapui kaikkiaan 62 kilpailuehdotusta. Näiden joukosta esiraati valitsi jatkokilpailuun seuraavat kappaleet:

Minne katosi sankarit (Säv./San. Ilkka Ista, Vaasa)
Näkymätön (Säv. Erkki Koivisto, Helsinki, San. Kati Valjus, Oulu)
Rokkarin rakkaus (Säv. Mia Harmaa & Mika Harinen, San. Mia Harmaa, Pöytyä)
Älypuhelin (Säv./San. Ali Ahovaara, Ikaalinen)
Estrella (Säv./San. Susanna Niiranen, Jyväskylä)

Kaikki esiraadin loppukilpailuun valitsemien kappaleiden tekijät palkittiin kirjapalkinnoin.

Esiraadin jäsenet olivat: Mikko Lundell (toimittaja, Miljoonasade-kirjan kirjoittaja), Turkka Saarikoski (laulaja, sanoittaja, Semmarit), Joni Vanhanen eli Joniveli (hip hop artisti, tuottaja, DJ), Susanna Terho (amanuenssi, KeMu) sekä Tarja Poikonen (markkinointi- ja viestintävastaava, Jyväskylän kaupungin museopalvelut).