Jyväskylän kaupunki on saanut varmistuksen, että nykyisten Touhula Ruorimestarin, Mannisenmäen ja Meritähden tiloihin on löytynyt uudet toimijat elokuun alusta alkaen. Touhula Laivakoiran toiminta päättyy 31.7. Kaikille lapsille on löytynyt varhaiskasvatuspaikka.

Jyväskylän kaupunki on saanut tällä viikolla viimeiset varmistukset, että nykyisten Touhula Ruorimestarin, Mannisenmäen ja Meritähden tiloihin on löytynyt uudet toimijat. Päiväkotien toiminta jatkuu ilman katkoa 3.8. alkaen. Lapsen varhaiskasvatus ja esiopetus jatkuu näissä kolmessa päiväkodissa keskeytyksettä, kun hakee palvelusetelin uuden yrittäjän nimellä. Touhula Laivakoiran toiminta päättyy 31.7., myös näille lapsille on löydetty uudet varhaiskasvatuspaikat.

Uudet toimijat Pilke päiväkodit ja Elämyspäiväkoti Kuusenkärkkäät

Mannisenmäen ja Meritähden uusi toimija on Pilke päiväkodit. Päiväkotien uudet nimet ovat elokuusta alkaen Pilke Mannisenmäki ja Pilke Meritähti. Ruorimestarin päiväkodin tiloissa toiminnan jatkaja on Elämyspäiväkoti Kuusenkärkkäät ja elokuun alussa päiväkodin nimeksi vaihtuu Elämyspäiväkoti Kuusenkärkkäät.

Päiväkodeissa nyt olevien lasten on mahdollista jatkaa entisessä päiväkodissa varhaiskasvatusta ja esiopetusta. Palvelutuottajan vaihtuessa asiakasperheiden tulee hakea palveluseteliä uuden yrittäjän nimellä Pilke Meritähteen, Pilke Mannisenmäkeen ja Elämyspäiväkoti Kuusenkärkkäisiin. Palveluseteliä haetaan Jyväskylän kaupungin sähköisen asioinnin kautta osoitteessa https://www.jyvaskyla.fi/varhaiskasvatus/sahkoinen-asiointi. Jatkavien päiväkotien vanhempia on tiedotettu toimijan vaihtumisesta myös perhekohtaisesti.

Touhulan neljän päiväkodin lopettamispäätöksen jälkeen ainoastaan Laivakoiran päiväkodin toiminta loppuu kokonaan heinäkuun lopussa. Jyväskylän kaupunki on jo järjestänyt nykyisille Laivakoiran asiakasperheiden lapsille uudet hoitopaikat joko yksityisessä tai kunnallisessa varhaiskasvatuksessa yhdessä perheiden kanssa neuvotellen.
 
Lisätietoja:
Jyväskylän kaupunki, kasvun ja oppisen palveluohjaus, 
puh. 014 266 0180  ma, ti, to 9-12 ja ke 12-15, sähköposti: varhaiskasvatus.palveluojaus@jyvaskyla.fi