Koronavirusepidemia aiheutti haasteita liikennepuiston normaalin toiminnan käynnistämiselle.

Koronavirusepidemiaan liittyneisiin rajoituksiin on kesäkuussa tullut väljennyksiä ja puistovalvojien rekrytointi on mahdollistunut, joten puistossa perinteisesti järjestetty toiminta saadaan käyntiin lukuisten kesän alussa tulleiden toiveiden mukaisesti. Heinäkuusta alkaen puistossa voi ajella kaupungin polkuautoilla puistovalvojien opastamana.

Liikennepuisto oli kesäkuun avoinna kävijöille omatoimisesti, jolloin puistossa oli mahdollista ajella omalla kulkupelillä. Tähän ratkaisuun päädyttiin toukokuussa, johtuen kevään koronavirusepidemian tilanteesta. Myös käynnissä olevat yt-neuvottelut ovat vaikuttaneet suorasti kaupungin henkilöstöresursseihin. Liikennepuiston toiminta on perustunut määräaikaisesti palkattavien opiskelijoiden työpanokseen, mutta tänä vuonna kesä- ja kausityöntekijöiden rekrytointeja ei ole voitu suunnitellusti tehdä.

Puiston käyttäjien on hyvä huomioida, että puistossa ei ole juoksevaa vettä. Mukaan kannattaa varata oma käsidesipullo hyvän hygienian säilyttämiseksi. 

Polkuautoja ja käytössä olevia wc-tiloja puhdistetaan normaalia tehostetummin. Kävijöitä pyydetään ottamaan omat kypärät mukaan ja huolehtimaan turvaväleistä ruuhkaisina aikoina.