Onnittelut uuden opiskelupaikan johdosta! Olet kovassa joukossa eli yksi Jyväskylän noin 40 000 opiskelijasta. Jyväskylä on Suomen suurin opiskelijakaupunki väkilukuun suhteutettuna. Noin 143 000 asukkaan kaupungissa noin joka kolmas vastaantulija on opiskelija.

Jyväskylä on kasvava ja kansainvälisesti arvostettu koulutuksen ja osaamisen kaupunki. Sivistyksellä ja koulutuksella on kaupungissa pitkät perinteet ja niiden arvo ja merkitys ymmärretään myös tänä päivänä.
 
Olemme myös Suomen Liikuntapääkaupunki, paras paikka opiskella ja treenata. Meillä on hyvät olosuhteet liikunnan harrastamiseen sekä huippuosaamista liikuntatieteessä, kilpaurheilun tutkimuksessa ja valmennuksessa.  
 
Jyväskylän lukuisat viihtyisät kahvilat ja ravintolat, keikkapaikat ja aktiivinen kulttuurielämä tarjoavat elämyksiä vapaa-aikaan. Kätevän kokoisessa kaupungissa elämä on helppoa. Usein ennätät perille jo vartissa, kuljitpa sitten kävellen, pyöräillen tai paikallisliikenteen vihreillä Linkki-linja-autoilla. Tutustu Jyväskylän paikallisliikenteen palveluihin.


Kutsumme uudet korkeakouluopiskelijat vierailulle kaupungintalolle lukuvuoden alussa oman tutorin johdolla. Lisätietoja saat omalta tutoriltasi.
 
Hienoa, että olet mukana rakentamassa kanssamme parempaa tulevaisuutta!

Asiasanat: