Lost Society -yhtyeen kitaristi Arttu Lesonen vierailee Jyväskylä Rock Academyn klinikalla keskiviikkona 10.6.2020. Lesonen kertoo kitaransoittamisensa saloista ja esittelee sen lomassa soittoaan. Klinikka järjestetään verkossa livestriiminä, jonka toteuttaa jyväskyläläinen M-Rec Studio.

Lisätiedot: 

Seppo Pohjolainen
nuorisonohjaaja
Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut 
puhelin: 014 266 4861
sähköposti: seppo.pohjolainen(at)jyvaskyla.fi 
 

Lost Society on nelihenkinen thrash metal -yhtye Jyväskylästä, joka on niittänyt mainetta ympäri maailmaa. Yhtyeen neljäs albumi No Absolution ilmestyi aiemmin tänä vuonna.  

Arttu Lesonen nähdään Jyväskylä Rock Academyn livestream-klinikassa keskiviikkona 10.6.2020 klo 18. Klinikka striimataan M-Rec Studion YouTube-kanavalla.

M-Rec Studio tukee Jyväskylän nuorten ja nuorten aikuisten musiikkitoimintaa livestriimeillä

M-Rec Studio tukee Jyväskylän nuorten ja nuorten aikuisten musiikkitoimintaa, vaikka tulojen saanti on yrityksellä itselläänkin kiven alla koronaviruskautena. 

- Striimihomma alkoi koronan pakottamasta tilanteesta. Pääosin toimintamme on rahoittunut keikkojen äänentoiston ja esitystekniikan tekemisestä. Ne hommathan nyt menivät jäihin, joten innovaatiot ja nopeat toimet tulivat siis heti tarpeeseen. Tässä tilanteessa emme ole vielä saaneet mitään tukia koronan aiheuttamiin tulonmenetyksiin vaan koko homma on rahoitettu omasta pussista, Jukka Manni M-Rec Studiolta kertoo. 

Jyväskylä Rock Academy 

Nuorten yhtyeiden ja artistien ammattimaista ja kattavaa opastusta sekä valmennusta tarjoava Jyväskylä Rock Academy -toiminta alkoi syksyllä 2014. Jyväskylä Rock Academy toimi vuoteen 2016 asti osana valtakunnallista Rock Academy Finland -hanketta. Vuodesta 2017 alkaen Jyväskylä Rock Academy on ollut osa Jyväskylän kaupungin nuorisopalveluiden vakituista toimintaa.
 

Arttu Lesosen kuva (c) Sam Jämsen