Suomen hallituksen linjausten mukaisesti Jyväskylän kaupunki avaa sisäliikuntapaikkoja asteittain 1.6. alkaen.

 Pitkän tauon jälkeen myös Seniorikortin käyttö on mahdollista. Seniorikorttia voi käyttää 1.6.-31.8.2020 välisenä aikana maanantaista sunnuntaihin liikuntapaikkojen aukioloaikojen mukaisesti. Kuntosaleista avoinna kesä-elokuussa ovat Monitoimitalo, Lehtisaaren Kuntotalo ja Korpilahden koulukeskus.  Uimahallit avaavat ovensa 3.8. ja Kuokkalan Graniitti 10.8.

Kesäajan jälkeen Seniorikortin käyttömahdollisuus tulee jatkumaan kuntosaleilla myös viikonloppuisin tiettyinä kellonaikoina. Tämä muutos tulee voimaan 1.9. Laajennus koskee Monitoimitalon, Kuokkalan Graniitin ja Vaajakosken uimahalli Wellamon, Lehtisaaren Kuntotalon ja Korpilahden koulukeskuksen kuntosaleja.

Maanantaista sunnuntaihin kuntosaleilla on mahdollista harjoitella klo 6–15 välisenä aikana liikuntapaikan aukioloaikojen mukaan. Hipposhalliin tullaan myös lisäämään käyttöaikoja kortin käyttäjille, joista tiedotetaan tarkemmin kesän aikana liikuntapalvelujen verkkosivuilla. Käyttöajan laajentuessa kortin hinta nousee 75 eurosta 80 euroon. Uusi hinta tulee voimaan 1.7.2020 alkaen.

Eri liikuntapaikkojen käytänteitä halutaan yhdistää, joten kulkurannekkeiden käyttömahdollisuus Seniorikortin kohdalla poistuu. Seniorikortin käyttäjien tulee kulkea liikuntapaikkoihin jatkossa aina kassan kautta.

Muutoksia Seniorikortin myyntipisteisiin Tikkakoskella ja Korpilahdella

Tikkakoskella ja Korpilahdella Seniorikortit voi jatkossa ostaa laskulle liikuntapaikkahoitajan kautta. Käytäntö muuttui, koska asiointipisteiden toiminta molemmissa paikoissa loppui. Suosittelemme aina olemaan ensin puhelimitse yhteydessä vastaavaan liikuntapaikanhoitajaan ja sopimaan seniorikortin hakuajan. Seniorikortin lasku toimitetaan postitse kotiin.

Korpilahden yhteystiedot

Vastaava liikuntapaikanhoitaja, Janne Savolainen p. 014 266 4344
Osoite: Kokkotie 25 (lämpökeskus), Korpilahti

Tikkakoski yhteystiedot

Tikkakosken jäähalli, liikuntapaikanhoitaja p. 014 266 4339
Osoite: Koulukatu 5 B, Tikkakoski

Katso Koronaviruksen vaikutukset Jyväskylän kaupungin liikuntapalveluihin

Lisätietoja

Palveluesimies Kirsi Pelo-Arkko
p. 014 266 4265, kirsi.pelo-arkko[a]jyvaskyla.fi