Kasvun ja oppimisen palveluohjauksesta saa apua lasten varhaiskasvatusjärjetelyihin ja koulunaloitukseen liittyvissä asioissa ja -järjestelyissä.

Kasvun ja oppimisen palveluohjauksen palvelupuhelimeen 014 266 0180 vastataan ma-ti ja to klo 9-12 sekä ke klo 12-15. Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostitse varhaiskasvatus.palveluohjaus@jyvaskyla.fi, perusopetus.palveluohjaus@jyvaskyla.fi

Palveluohjaus sijaitsee osoitteessa Väinönkatu 1, 4. krs. Paikan päällä asioinnista on hyvä sopia etukäteen. Hakemukset, tuloselvitykset liitteineen ja toimeentulotukipäätökset voi palauttaa palveluohjauksen ulko-ovella olevaan postilaatikkoon tai lähettää postitse osoitteeseen Jyväskylän kaupunki, PL 82, 40101 Jyväskylä. 

Kasvun ja oppimisen palveluohjaus opastaa perheitä lapsen varhaiskasvatusjärjestelyihin, palveluvaihtoehtoihin, hakemiseen, asiakasmaksuihin tai palveluseteliin liittyvissä asioissa. Palveluohjauksesta saa myös yleistä neuvontaa ja ohjausta perusopetuksesta, erilaisista opetusryhmistä ja oppimisen tukimuodoista.