Emmi Aarnio-Metsäsen ja Tiina Laitisen Kruuvaus-duo on tuttu vieras Jyväskylän kaupungin ikääntyneiden palveluiden asumisyksiköissä. Poikkeusoloista johtuen duo heittää tällä kertaa kevätkiertueen palvelutalojen ja hoivakotien pihoilla 25.−30.5. Esityksiä seurataan sekä parvekkeilta että ikkunoista.

Lisätietoja:

kulttuurituottaja Terho Valkonen
terho.valkonen(at)jyvaskyla.fi
p. 014 266 4045

Emmi Aarnio-Metsäsen ja Tiina Laitisen Kruuvaus-duo on tuttu vieras Jyväskylän kaupungin ikääntyneiden palveluiden asumisyksiköissä. Kruuvauksen soitosta ja laulusta nautitaan tavallisesti yksiköiden päiväsaleissa, mutta poikkeusoloista johtuen duo heittää tällä kertaa kevätkiertueen palvelutalojen ja hoivakotien pihoilla 25.−30.5. Esityksiä seurataan sekä parvekkeilta että ikkunoista.

Jyväskyläläiset Tiina Laitinen ja Emmi Aarnio-Metsänen ovat esiintyneet ympäri Suomea niin duo-kokoonpanolla kuin bändinkin kanssa. Pihakonserteissa Kruuvaus esittää tuttuja kappeleita kesäisiltä tanssilavoilta, joten valssit, tangot ja humpat voivat saada muutamat tanssijalat vipattamaan!  

Asumisyksiköiden pihoilla nähtävät esitykset on tarkoitettu ainoastaan talojen asukkaille. Konserteista päästään nauttimaan pitkäaikaishoidon osasto Iltatähdessä Korpilahdella, lyhytaikaishoidon yksikkö Akseli ja Elinassa keskustassa, Luhtisen palvelukeskuksessa Palokassa sekä Harjuhovin palvelutalossa ja Sampoharjun ryhmäkodissa Vaajakoskella. Tilaisuudet järjestää Jyväskylän kaupungin kulttuuripalveluiden ja ikääntyneiden palveluiden Taideapteekki.