Kirjastoautot toimittavat varattuja aineistoja asiakkaille muutamana päivänä kesäkuussa. Mukaansa voi napata myös uutuusteoksen, mutta pidempää asiointia joutuu vielä odottamaan.

Kirjastoautot palaavat kesäkuussa muutaman päivän ajaksi reiteilleen. Kirjastoautoista voi liikennöinnin aikana noutaa varauksia ja autot ottavat palautuksia vastaan. Asioinnin ohessa asiakas voi myös napata muita lainoja mukaansa, mutta vierailu kirjastoautossa on pidettävänä lyhyenä. Sisälle autoihin voidaan ottaa samanaikaisesti kaksi asiakasta kerrallaan.

Kirjastoautot asioivat seuraavina päivinä:

Kirjastoauto Aino, 1.–5.6.

Kirjastoauto Wivi, 8.–12.6.

Kirjastoauto Martti, 16.6. ja 22.–23.6.

Autot ajavat vuorot 1.6.2019–31.5.2020 voimassa olleiden aikataulujen mukaisesti. Aamupäivän vuoroja ei ajeta koulujen loma-aikoina.

Kirjastoautojen loppukesän liikennöinnistä ja muiden kirjastopalveluiden kesän aukiolotilanteesta tiedotetaan lisää toukokuun aikana.

Toukokuun aikana kaupunginkirjaston järjestää aineistovarausten noutoa Jyväskylän pääkirjastossa, Palokan ja Vaajakosken aluekirjastoissa sekä Korpilahden ja Kortepohjan lähikirjastoissa arkipäivisin kello 12–18. Kirjastojen noutopisteillä voi lainata varaamaansa aineistoja ja palauttaa lainoja.