Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut järjestää etänä toteutettavan kädentaitoleirin kaikille kädentaidoista innostuneille ja kiinnostuneille 12 – 16 -vuotiaille jyväskyläläisille nuorille.  

Lisätietoja: 
Carita Hänninen
nuorisonohjaaja
p. 050 365 6964
carita.hanninen@jyvaskyla.fi

15. – 18.6.2020 järjestettävällä leirillä tehdään esimerkiksi voimakoruja, unisieppareita ja omia pelejä. Ohjauksesta vastaavat Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen nuorisonohjaajat.

Leirin teemana ovat hyvinvointi, tunnetaidot, voimavarataidot ja itsetunnon tukeminen

- Kädentaidot lisäävät hyvinvointia. Ei ole siis ihmekään, että kolmasosa suomalaisista nikkaroi, neuloo, maalaa, askartelee tai tekee muutoin kädentaitoa vaativia tuotoksia. Suomalaiset ovat käsityökansaa olleet aina ja tällaisena aikakautena tämä korostuu entisestään, kertoo nuorisonohjaaja Maria Rinne ja jatkaa:
- Taiteen tekeminen ihan vain omaksi iloksi on arkipäivän ylellisyyttä, joka voidaan toteuttaa hyvin pienellä budjetilla. Nyt sitä voidaan toteuttaa myös verkkoympäristössä.


Etäleirille voi osallistua vaikka älypuhelimella 


Leiri järjestetään etänä Teams-ryhmätyösovelluksessa päivittäin klo 9 – 15 välisenä aikana. Leiriin voi liittyä tavallisen verkkoselaimen (suositus: Google Chrome) kautta. Osallistujilta vaaditaan lisäksi toimiva internet-yhteys sekä älypuhelin, tabletti tai tietokone. 

Leirille mahtuu yhteensä 20 osallistujaa. Leirimaksu on 10 euroa / osallistuja. Osallistumismaksu sisältää materiaalipaketin, joka lähetetään leiriläiselle kotiin. 

Ilmoittautuminen: https://webropol.com/ep/kadentaitoleiri