Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut järjestävät Veturitallien Instagram-livessä perjantaina 15.5. klo 16:30 opastusta miksaamiseen. Veturitallien työharjoittelija Mico Budde käy läpi miksaamisen alkeita FL Studio -ohjelmaa käyttäen.

Lisätiedot: 
Seppo Pohjolainen
nuorisonohjaaja
Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut 
puhelin: 014 266 4861
sähköposti: seppo.pohjolainen(at)jyvaskyla.fi
 

 Liven aikana käsitellään kolmea aihealuetta: äänenvoimakkuuksien säätely, taajuuskorjaus sekä efektointi. 

-  Miksaaminen on olennainen osa musiikintekoprosessia. Onnistunut miksaus herättää kappaleen kunnolla henkiin ja tuo esiin pienimmätkin nyanssit, Mico Budde kertoo.

Livelähetys alkaa klo 16:30 Jyväskylän Veturitallien Instagram-tilillä: @veturitallit.  Liven arvioitu kesto on 30-45 minuuttia. Livelähetys on seurattavissa mobiililaitteiden Instagram-sovelluksella.

 

Jyväskylän kaupungin nuorisotyöntekijät tavattavissa verkossa
 

Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut on siirtynyt koronaviruskauden ajaksi palvelemaan verkossa ja puhelimitse. Nuorisonohjaajat myös jalkautuvat iltapäivisin ja iltaisin sinne, missä nuoret liikkuvat. 
 
Nuorten Jyväskylä -serverillä nuoret pääsevät keskustelemaan poikkeusaikana arkisin klo 16-20. Keskustelun aukioloaikoina paikalla ovat Jyväskylän kaupungin nuorisopalveluiden nuorisonohjaajat. Serverille voi liittyä mukaan osoitteessa https://discord.gg/3fHFKtj. Lisäksi nuorisotyöntekijät vastaavat nuorten kysymyksiin WhatsAppissa ja Instagramissa. Lue lisää nuorisopalvelujen toiminnoista koronaviruskautena osoitteesta https://www.jyvaskyla.fi/nuoriso/nuorisopalvelujen-toiminta-koronaviruskautena