Tieto Edu järjestelmästä poistettiin maaliskuussa käynnistyneen poikkeusajan johdosta lukitukset, jotta huoltajat pystyivät ilmoittamaan maksuhyvitykseen oikeuttavat poissaolot vielä edellisenä päivänä. Hoitoaikavarauksiin ja poissaoloilmoituksiin liittyvät lukitukset palautetaan 11.5.2020 alkaen.

Lisätietoja: 
palvelujohtaja Päivi Koivisto, p. 014 266 3198
palvelujohtaja Tarja Ahlqvist, p. 014 266 3269
sovellusasiantuntija Timo Piiparinen, p. 014 266 4936

Huoltajia on pyydetty ilmoittamaan lasten hoidon tarpeet 8.5. mennessä. Hoitoaikavaraukset ja poissaolot on tallennettu Tieto Edu -hoitoaikajärjestelmään. Poistimme maaliskuun lopussa Tieto Edun järjestelmässä lukitukset, jotta huoltajat pystyivät ilmoittamaan maksuhyvitykseen oikeuttavat poissaolot vielä edellisenä päivänä. Palautamme hoitoaikavarauksiin ja poissaoloilmoituksiin liittyvät lukitukset 11.5. alkaen. Tämä tarkoittaa sitä, että lukitusaikana eli kuluvan ja seuraavan viikon aikana huoltaja ei pääse muuttamaan hoitoaikavarauksia ja poissaoloja. Huoltaja voi ilmoittaa tai tehdä muutoksia hoitoaikavarauksiin ja poissaoloihin kuitenkin lukitusajan jälkeisille viikoille. Jos lapsen hoitoaikavarauksiin tai poissaoloihin tulee muutoksia lukitusaikana, huoltaja ilmoittaa muutokset puhelimitse tai tekstiviestillä lapsen ryhmään.

Maksuhyvityskäytäntö jatkuu 11.8. saakka

Jyväskylän varhaiskasvatuspalvelujen maksuhyvityskäytäntö on voimassa 11.8.2020 saakka. Maksuhyvitys myönnetään viimeistään edellisenä päivänä ilmoitetuista poissaoloista. Vielä sunnuntain aikana voi ilmoittaa maanantain poissaoloista. Toivomme huoltajien ilmoittavan poissaolon mahdollisimman pitkältä ajanjaksolta kerralla, jos mahdollista.