Entiset tai nykyiset Jyväskylä Rock Academy -yhtyeet Säätövara, Unknown Decoy, Terromania ja Justice Theory esiintyvät livenä YouTubessa nähtävissä striimeissä touko- ja kesäkuussa neljänä perjantaina. Livestriimeistä vastaa jyväskyläläinen M-Rec -studio.

Lisätiedot: 
Seppo Pohjolainen
nuorisonohjaaja
Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut 
puhelin: 014 266 4861
sähköposti: seppo.pohjolainen(at)jyvaskyla.fi 
 

Striimit esitetään klo 21 – 22 seuraavina perjantai-iltoina :  

15.5. Säätövara
22.5. Unknown Decoy
5.6. Terromania
12.6. Justice Theory

M-Rec Studio haluaa näin omalta osaltaan tukea Jyväskylän nuorten ja nuorten aikuisten musiikkitoimintaa, vaikka tulojen saanti on yrityksellä itselläänkin kiven alla koronaviruskautena. 

- Striimit toteutetaan M-Rec Studion tiloistamme Vaajakoskelta, M-Rec Studion Jukka Manni kertoo ja jatkaa:
- Striimihomma alkoi koronan pakottamasta tilanteesta. Pääosin toimintamme on rahoittunut keikkojen äänentoiston ja esitystekniikan tekemisestä. Ne hommathan nyt menivät jäihin, joten innovaatiot ja nopeat toimet tulivat siis heti tarpeeseen. Tässä tilanteessa emme ole vielä saaneet mitään tukia koronan aiheuttamiin tulonmenetyksiin vaan koko homma on rahoitettu omasta pussista. 

Striimit julkaistaan M-Rec Studion YouTube-kanavalla

Jyväskylä Rock Academy


Nuorten yhtyeiden ja artistien ammattimaista ja kattavaa opastusta sekä valmennusta tarjoava Jyväskylä Rock Academy -toiminta alkoi syksyllä 2014. Jyväskylä Rock Academy toimi vuoteen 2016 asti osana valtakunnallista Rock Academy Finland -hanketta. Vuodesta 2017 alkaen Jyväskylä Rock Academy on ollut osa Jyväskylän kaupungin nuorisopalveluiden vakituista toimintaa.