Nuorten Jyväskylän Discord-serverillä järjestetään perjantaina 8.5. klo 14:00-15:30 alle 30-vuotiaille suunnattu teemakeskustelu yksinäisyydestä ja siihen liittyvistä kokemuksista.

Lisätiedot:
nuorisonohjaaja Rita Suhonen
nuorisopalvelut / Nuorten Jyväskylä
rita.suhonen@jyvaskyla.fi
p. 050 320 5933

hankekoordinaattori Anja Saksola
Punainen risti / Kaveritaitoja nuorille -hanke
anja.saksola@punainenristi.fi
p. 040 702 9706
 

Keskustelua luotsaavat hankekoordinaattori Anja Saksola Kaveritaitoja nuorille -hankkeesta (SPR) ja projektityöntekijä / valmentaja Ville Tolppanen Homies Youth Work-hankkeesta (Muutila ry). Mukana keskustelussa on myös Jyväskylän kaupungin nuorisopalveluiden nuorisonohjaajia.

- Mistä saisi apua yksinäisyyteen? Lisääkö korona-aika yksinäisyyttä? Esimerkiksi näistä aiheista voi tulla jakamaan omia ajatuksia, ideoita ja tunteita. Keskusteluun saa tulla mukaan, vaikka ei itse koe olevansa yksinäinen, kannustaa Anja Saksola.

Keskusteluun voi osallistua liittymällä Nuorten Jyväskylän Discord-serverille. Liittymiseen vaadittava kutsulinkki on osoitteessa https://nuorten.jyvaskyla.fi/discord.

Discord ja Nuorten Jyväskylä

Discord on alun perin pelaajia varten kehitetty ilmainen chat-sovellus, jossa voi viestiä avoimissa tai suljetuissa ryhmissä sekä kahdenkeskisillä viesteillä. Palvelu sisältää teksti- ja puhe-chat-ominaisuudet. Discordissa toimitaan nimimerkeillä.

Nuorten Jyväskylä -serverillä nuoret pääsevät keskustelemaan poikkeusaikana arkisin klo 16-20. Keskustelun aukioloaikoina paikalla ovat Jyväskylän kaupungin nuorisopalveluiden nuorisonohjaajat.

Nuorten Jyväskylä on kaupungin nuorisopalvelujen nuorten tieto- ja neuvontatyön palvelu. Palvelussa tarjotaan nuorille ajankohtaista ja luotettavaa tietoa sekä neuvontaa elämän eri osa-alueisiin liittyvissä asioissa. Nuorten Jyväskylän verkkosivusto toimii osoitteessa: https://nuorten.jyvaskyla.fi 

Nuorten Jyväskylä on saatavilla myös mobiilisovelluksena Android- ja iOS-laitteille.