Jyväskylän kaupunki valmistautuu kesään uusimalla ja korjaamalla laitureita uimarannoilla. Maanantaina 4.5. Köhniön uimarannan hyppytorni ja laituri puretaan. Avantouintipaikan laituri toimii uimalaiturina toistaiseksi ennen pysyvämpää ratkaisua. Syynä väliaikaisratkaisuun on kaupungin muuttunut taloustilanne sekä yllätyksenä tulleet uimarantojen lisämenot. Sääksjärven uimarannalla vanha laituri puretaan ja uusi asennetaan tilalle tiistain 5.5. ja torstain 7.5. välisenä aikana.

Korpilahden Pappilan uimaranta on ollut suljettuna syksystä 2019 alkaen. Ison uimalaiturin kunnostustyöt alkavat toukokuun puolivälissä ja kestävät arvion mukaan viikosta kahteen. Kunnostuksen yhteydessä laituria pienennetään, jonka seurauksena rajattu lasten uima-alue ei enää toteudu. Uimarannan kunnostustöistä ja avautumisesta tiedotetaan paikan päällä ja liikuntapalvelujen verkkosivuilla.

Uimarantojen avautumisen tarkempi ajankohta on vielä epäselvä koronarajoitusten vuoksi. Jyväskylänkaupunki tiedottaa, kun rannat avautuvat.

Uimarannat Jyväskylän kaupungin verkkosivuilla

Lisätietoja

Liikuntapaikkavastaava Jarmo Saikkonen
p. 014 266 7035, jarmo.saikkonen[a]jyvaskyla.fi

Asiasanat: