Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut järjestävät Veturitallien Instagram-livessä perjantaina 24.4. klo 16:30 opastusta räppi-instrumentaalin tekoon.

Lisätiedot: 
Seppo Pohjolainen
nuorisonohjaaja
Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut 
puhelin: 014 266 4861
sähköposti: seppo.pohjolainen(at)jyvaskyla.fi
 

Oppaana toimii Veturitallien työharjoittelija Mico Budde, jolla on usean vuoden kokemus elektronisen musiikin saralta.

-    Kaikki, jotka ovat joskus ladanneet jonkin musiikinteko-ohjelman, tietävät aloittamisen olevan kaikkein vaikeinta. Valikkoja, nappeja ja nuppeja on vaikka muille jakaa, eikä niistä oikein meinaa saada tolkkua. Usein asioiden oppimista helpottaa se, että joku enemmän kokemusta omaava on neuvomassa tekemistä, Mico Budde kertoo. 
 
-    Keskitymme livessä FL Studioon, sillä se on tällä hetkellä yksi suosituimmista musiikinteko-ohjelmista. Käymme tiivistetysti läpi FL Studion käyttöjärjestelmän eli "mistä löytyy mitäkin". Lisäksi rakennamme elementti kerrallaan yksinkertaisen räppi-instrumentaalin.

Livelähetys alkaa klo 16:30 Jyväskylän Veturitallien Instagram-tilillä: @veturitallit.  Liven arvioitu kesto on 30-45 minuuttia. Livelähetys on seurattavissa mobiililaitteiden Instagram-sovelluksella.

Jyväskylän kaupungin nuorisotyöntekijät tavattavissa verkossa

Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut on siirtynyt koronaviruskauden ajaksi palvelemaan verkossa ja puhelimitse. Nuorisonohjaajat myös jalkautuvat iltapäivisin ja iltaisin sinne, missä nuoret liikkuvat. 

Nuorten Jyväskylä -serverillä nuoret pääsevät keskustelemaan poikkeusaikana arkisin klo 16-20. Keskustelun aukioloaikoina paikalla ovat Jyväskylän kaupungin nuorisopalveluiden nuorisonohjaajat. Serverille voi liittyä mukaan osoitteessa https://discord.gg/3fHFKtj. Lisäksi nuorisotyöntekijät vastaavat nuorten kysymyksiin WhatsAppissa ja Instagramissa. Lue lisää nuorisopalvelujen toiminnoista koronaviruskautena osoitteesta https://www.jyvaskyla.fi/nuoriso/nuorisopalvelujen-toiminta-koronavirusk...