Nuorten Jyväskylän Discord-serverillä järjestetään torstaina 23.4. klo 14-15:30 alle 30-vuotiaille suunnattu teemakeskustelu kiusaamisesta ja siihen liittyvistä kokemuksista. 

Lisätiedot:
nuorisonohjaaja Rita Suhonen
nuorisopalvelut / Nuorten Jyväskylä
rita.suhonen@jyvaskyla.fi
p. 050 320 5933

projektipäällikkö Mari Tuppurainen
Mannerheimin Lastensuojeluliiton Järvi-Suomen piiri ry / Selviydytään Kiusaamisesta -hanke
mari.tuppurainen@mll.fi
p. 050 34 16945

Keskustelua luotsaavat Mannerheimin Lastensuojeluliiton Järvi-Suomen piiri ry:n Selviydytään kiusaamisesta -hankkeen työntekijät. Mukana keskustelussa on myös Jyväskylän kaupungin nuorisopalveluiden nuorisonohjaajia.

- Meidän kanssa voi tulla keskustelemaan kiusaamiseen liittyvistä ajatuksista, tunteista sekä siihen liittyvistä seurauksista, kertoo projektipäällikkö Mari Tuppurainen Selviydytään Kiusaamisesta -projektista. 
- Keskusteluun osallistuvilla nuorilla ei tarvitse olla omakohtaisia kiusaamiskokemuksia. Nuori voi tulla juttelemaan myös siitä, miten me yhdessä ennaltaehkäistäisiin kiusaamista ja voisimme tukea kiusattua ystävää, Tuppurainen tarkentaa.

Keskusteluun voi osallistua liittymällä Nuorten Jyväskylän Discord-serverille. Liittymiseen vaadittava kutsulinkki on osoitteessa https://nuorten.jyvaskyla.fi/discord 

Discord ja Nuorten Jyväskylä

Discord on alun perin pelaajia varten kehitetty ilmainen chat-sovellus, jossa voi viestiä avoimissa tai suljetuissa ryhmissä sekä kahdenkeskisillä viesteillä. Palvelu sisältää teksti- ja puhe-chat-ominaisuudet. Discordissa toimitaan nimimerkeillä.

Nuorten Jyväskylä -serverillä nuoret pääsevät keskustelemaan poikkeusaikana arkisin klo 16-20. Keskustelun aukioloaikoina paikalla ovat Jyväskylän kaupungin nuorisopalveluiden nuorisonohjaajat.

Nuorten Jyväskylä on kaupungin nuorisopalvelujen nuorten tieto- ja neuvontatyön palvelu. Palvelun tarkoituksena on tarjota nuorille ajankohtaista ja luotettavaa tietoa sekä neuvontaa eri elämä osa-alueisiin liittyvissä asioissa. Nuorten Jyväskylän verkkosivusto toimii osoitteessa: https://nuorten.jyvaskyla.fi 

Nuorten Jyväskylä on saatavilla myös mobiilisovelluksena Android- ja iOS-laitteille.
 

Asiasanat: