Kaikki Jyväskylän kaupungin sisä- ja ulkoliikuntapaikat ovat suljettuina ja ohjatut liikuntaryhmät tauolla vallitsevan koronaviruspandemian takia. Liikuntapalvelut on julkaissut kotiliikuntaan kannustavia ja ohjaavia videoita kolmen viikon ajan ja jatkaa videoiden julkaisua ainakin toukokuun loppuun saakka. Jatkossa videoita julkaistaan kerran viikossa keskiviikkoisin. Tarjolla on muun muassa tuolijumppaa, metsäjumppaa, kuntopiiriä ja lasten kuvasuunnistusta. Tulevina viikkoina tulossa on esimerkiksi kehonhuoltoa, pihajumppaa sekä kotipumppi. 

Hyvinvointiin, liikuntaan ja terveyteen pureutuvia NytLiikkelle-luentoja on järjestetty kaupungin pääkirjastolla kaksi kertaa vuodessa. Luennot ovat maksuttomia ja osa Jyväskylän liikuntapalveluiden NytLiikkeelle –palvelukokonaisuutta, joka tarjoaa luentojen lisäksi maksuttomia liikunnallisia testauksia ja tempauksia ympäri vuoden eri puolella kaupunkia. Uuden palvelukokonaisuuden taustalla on halu tarjota kuntalaisille omaan hyvinvointiin, jaksamiseen ja liikuntaan liittyviä helppoja ja kannustavia vinkkejä.

Tarjolla olevat NytLiikkeelle-luennot:

  • Timo Haikarainen: Painonhallintaa, terveyttä ja huimasti lisäenergiaa ruokavaliosta.
  • Timo Haikarainen: Toimintakyky ja keho kuntoon voimaharjoittelulla.
  • Kaisa Wallinheimo: Olenko riittävän hyvä tällaisena? Painonhallinnan polut.

Kotiliikuntavideot ja NytLiikkeelle-luennot ovat maksutta katsottavissa Jyväskylän kaupungin YouTube-kanavalta 

Kesälle suunniteltuja halliuimakouluja ja ohjattuja liikuntaryhmiä ei järjestetä

Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelujen kaikki ohjattu liikuntatoiminta on päätetty perua kesältä 2020. Perumiset koskevat touko-, kesä- ja heinäkuulle suunniteltuja lasten uimakouluja vesiliikuntakeskus AaltoAlvarissa ja Vaajakosken uimahalli Wellamossa, kaikkia ohjattuja sisäliikunta- ja vesiliikuntaryhmiä sekä ulkokuntosaleilla ja lähiliikuntapaikoilla järjestettäviä ryhmiä. Toiminnan käynnistymisestä tiedotetaan erikseen.

Liikuntapalvelut Facebookissa https://www.facebook.com/jyvaskylankaupunginliikuntapalvelut/

Liikuntapalvelut Instagramissa https://www.instagram.com/jyvaskylanliikuntapalvelut/

Lisätietoja

Palveluesimies Kirsi Pelo-Arkko
p. 014 266 4265, kirsi.pelo-arkko[a]jyvaskyla.fi