Virkistyskalastuskausi alkaa Jyväskylässä lauantaina 2.5.2020 kello 12 ja jatkuu avovesikauden loppuun saakka. Jyväskylässä virkistyskalastusta voi harjoittaa Tuomiojärvellä sekä Köhniöjärvellä. Näiden järvien virkistyskalastustoimenpiteistä vastaa Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut. Liikuntapalvelut järjestää virkistyskalastuksen valvonnan, seurannan ja virkistyskalastuslupien myynnin sekä hoitaa vuosittaiset kirjolohi-istutukset.

Kalastuslupien myynti alkaa keskiviikkona 15.4. ja tällä hetkellä lupia voi ostaa ainoastaan verkkokaupasta.  Katiskamerkkien myynti alkaa, kun koronapandemiasta aiheutuvat rajoitukset poistuvat ja Monitoimitalon myyntipiste on auki. Siihen saakka katiskaa voi pitää ilman merkkiä, mutta pyydykseen tulee laittaa omat yhteystiedot.  Kaikki muut rajoitukset katiskapyynnissä ovat ennallaan. Jyväskylän kaupunki tiedottaa, kun kalastuslupien ja katiskamerkkien myynti pystytään aloittamaan Monitoimitalolla.

Suora linkki kalastuslupien verkkokauppaan http://kalastusluvat.net/

Lisätietoa kalastuslupien hinnoista, ikärajoista sekä lupia vaativista kalastustavoista ja välineistä löytyy Jyväskylän kaupungin liikuntapalveluiden verkkosivulta Virkistyskalastus

Lisätietoja

Palveluesimies Markku Kautto
p. 014 266 4314, markku.kautto[at]jyvaskyla.fi