Jyväskylän kaupungin nuorisopalveluiden Nuorten taidetyöpaja jatkaa toimintaansa etävalmennuksena ainakin 13.5 saakka.

Lisätiedot:

Teija Hankilanoja-Lesonen
Palveluesimies,
Jyväskylän kaupunki, työpajatoiminta, 
Nuorten taidetyöpaja
p. 014 266 8802
teija.hankilanoja-lesonen(at)jyvaskyla.fi
 

Valmennuksessa on mukana 15-29-vuotiaita nuoria, jotka ovat työkokeilussa, kuntouttavassa työtoiminnassa tai muussa omaehtoisessa toiminnassa. Nuorten taidetyöpajan etävalmennus toteutuu monimuotoisissa virtuaalipajoissa, joissa esimerkiksi oman elämän asiat, luovuus, liikunta ja tulevaisuuden suunnittelu ovat keskeisiä. Poikkeustilanteessa erityisinä tavoitteina ovat arjen rytmissä ja tekemisessä kiinni pysyminen, yhteenkuuluminen ja myönteinen ajattelu.

Nuorten taidetyöpaja on myös verkossa

Lisäksi Nuorten taidetyöpajan toiminnassa huomioidaan pajatoiminnan ulkopuolella olevat nuoret. Heille tarjotaan virtuaalista tekemistä muun muassa Instagramissa ja Facebookissa sekä Discordissa. Tavoitteena on, että mahdollisimman moni nuori saisi omaan arkeensa sisältöä ja toimintaideoita. 

Nuorten taidetyöpajalle voi olla yhteydessä myös kuka tahansa nuori tai nuorelle tukea hakeva henkilö, silloin kun herää kysymyksiä arjesta, virtuaalipajoista, tulevista työpajoista, kesätöistä, työkokeiluista, palkkatukitöistä tai TE-palveluista poikkeustilanteen aikana. 

Puhelinnumero 050 462 7282 (myös WhatsApp)  on käytössä arkisin klo 8 – 16. 

www.facebook.com/Taidetyopaja
Instagram: @nuortentaidetyopaja
Pajojen instagramit:  @elamyspaja, @kuvipaja, @tutupaja, @volapaja, @seinatonpaja,  @starttipaja, @kiskopaja, @reilipaja, @volttipaja, @oppipaja, @Kahvila_Kisko

Jyväskylän nuorisopalvelut tiedottaa toiminnastaan ja muutoksista verkkosivujen lisäksi Facebookissa ja Twitterissä:  
www.facebook.com/nuoriso
twitter.com/nuorisopalvelut 
www.jyvaskyla.fi/nuoriso
 

Asiasanat: