Jyväskylän kulttuuri- ja liikuntalautakunta teki päätöksen liikunnan toiminta- ja kohdeavustusten myöntämisestä 11.3.2020. Päätökset saavat lainvoiman 14.4.2020. Myönnetty toiminta-avustus voidaan maksaa yhdistykselle, kun yhdistys on toimittanut edellisen toimintakauden hyväksytyn toimintakertomuksen, tuloslaskelman, taseen ja toiminnan- tai tilintarkastuskertomuksen sekä maksatuspyyntölomakkeen, joka on lähetetty avustuspäätöksen liitteenä.

Koronatilanteen vuoksi monen yhdistyksen vuosikokousten järjestäminen on siirtynyt pitkälle kesään tai ensi syksyyn, mikä viivästyttää yhdistyksen tilinpäätösmateriaalin valmistumista. Tästä syystä toiminta-avustusten maksatuksessa vaadittavan materiaalin toimittamisen määräaikaa on pidennetty jatkumaan marraskuun loppuun (30.11.2020) saakka. Toiminta-avustus maksetaan yhdistyksen materiaalin saavuttua toukokuusta alkaen.

Yhdistykselle myönnetty kohdeavustus voidaan maksaa, kun yhdistys on toimittanut selvityksen avustuskohteen menoista ja tuloista. Avustus maksetaan tiliselvityslomakkeessa esittämän meno- ja tulolaskelman ja siihen liittyvien tositteiden perusteella kattamatta jääneisiin menoihin. Mikäli koronatilanne on vaikuttanut kohdeavustusten kohteena olevan tapahtuman, projektin tai hankkeen toteutumiseen tai niitä on jouduttu siirtämään, niin pyydämme olemaan maksatusjärjestelyjen muuttamisesta yhteydessä liikuntapalveluihin.

Katso koronaviruksen vaikutukset Jyväskylän kaupungin liikuntapalveluihin 

Lisätiedot ja maksatusmateriaalin palautus

Varaussuunnittelija Anu Torm,
p. 014 266 4261, anu.torm[a]jyvaskyla.fi