Ilmoittautuminen Jyväskylän kaupunginteatterin kesäkuussa järjestettäville lasten ja nuorten teatterileireille avataan teatterin verkkosivuilla tiistaina 7.4. klo 9.

Teatterileirit ovat päiväleirejä ja ne pidetään kaupunginteatterin pienellä näyttämöllä sekä ulkona sään niin salliessa. Teatterileirit on suunnattu kaikille teatterileireistä kiinnostuneille ala- ja yläkouluikäisille. Osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta esiintymisestä, iloinen ja utelias mieli riittää. Lasten (8–11-vuotiaat) leiri järjestetään 1.–5.6.2020 klo 9–15. Nuorten (12–15-vuotiaat) leiri järjestetään 8.–12.6.2020 klo 10–16. Leirien hinta on 120 €/osallistuja. Hinta sisältää lounaan.

Leireillä kurkistetaan teatterimaailmaan erilaisten hauskojen draamaharjoitteiden, liikkeen sekä yhteisen tekemisen kautta. Leiriläiset valmistavat myös pienimuotoisen teatteriesityksen. Molemmille leireille otetaan 15 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen avataan teatterin verkkosivuilla osoitteessa https://www.jyvaskyla.fi/kaupunginteatteri/yleisotyo/lapset-ja-nuoret/teatterileirit tiistaina 7.4. klo 9. Leirien ohjaajana toimii yleisötyöntekijä Alma-Ruut Karjalainen. 

Jyväskylän kaupunginteatteri seuraa tarkasti koronaepidemian tilannetta ja reagoi annettujen suositusten mukaan. Mahdollisista poikkeusjärjestelyistä ilmoitetaan henkilökohtaisesti leirille ilmoittautuneille.