Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen nuorisonohjaaja ja Timo Rautiainen & Trio Niskalaukauksen rumpali Seppo Pohjolainen opastaa Veturitallien Instagramissa rumpujen soiton alkeita tänään perjantaina 3.4. Livelähetys alkaa klo 16:30.

Lisätiedot: 
Seppo Pohjolainen
nuorisonohjaaja
Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut 
puhelin: 014 266 4861
sähköposti: seppo.pohjolainen(at)jyvaskyla.fi
 

Jyväskylän Veturitallien Instagram-tili on @veturitallit. Livelähetys on seurattavissa mobiililaitteiden Instagram-sovelluksella. 

Jyväskylän kaupungin nuorisotyöntekijät tavattavissa verkossa

Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut on siirtynyt koronaviruskauden ajaksi palvelemaan verkossa ja puhelimitse. Nuorisonohjaajat myös jalkautuvat iltapäivisin ja iltaisin sinne, missä nuoret liikkuvat. 

Jyväskylän kaupungin nuorisotyöntekijät tavoittaa Nuorten Jyväskylän Discord-serveristä maanantaista torstaihin klo 16-20 ja perjantaisin klo 16-22. Serverille voi liittyä mukaan osoitteessa https://discord.gg/3fHFKtj. Paikalla on aina valvojia, jotka ovat nuorisotyöntekijöitä tai muita nuorten parissa toimivia ammattilaisia. Lisäksi nuorisotyöntekijät vastaavat nuorten kysymyksiin WhatsAppissa ja Instagramissa. Lue lisää nuorisopalvelujen toiminnoista koronaviruskautena.
 

Asiasanat: