Ympäristöterveydenhuolto on STM:n toimesta listattu yhdeksi kriittiseksi alaksi, joten olemme joutuneet omalta osaltamme varautumaan ja muuttamaan toimintaamme koronaviruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa.

Lisätietoja:

ympäristöterveyspäällikkö Hanna Yksjärvi, p 014 266 2376, hanna.yksjarvi[at]jyvaskyla.fi

Palvelemme kuntalaisia ja toiminnanharjoittajia elintarvike- ja terveydensuojeluun, eläinsuojeluun ja eläintautivalvontaan sekä tupakkavalvontaan liittyvissä ohjaus-, neuvonta- ja valvontatehtävissä lähinnä sähköpostitse ja puhelimitse tai muun etäyhteyden välityksellä. Käsittelemme ainoastaan kiireelliset ja välttämättömät asiat. Toimistollamme ei ole asiakaspalvelua.

Lähtökohtaisesti teemme vain välttämättömät ja kiireelliset tarkastuskäynnit. Tarkastustoiminnassa suosimme asiakirjatarkastusten tai etäyhteyksien kautta tehtyjen tarkastusten tekemistä fyysisten tarkastusten sijaan aina silloin, kun se on mahdollista ja tarpeellista. Säännöllisen kohteessa tehtävän valvonnan siirrämme toteutettavaksi myöhempään ajankohtaan.

Talousvesinäytteet otamme näytteenottosuunnitelman mukaan. Vesi- ja ruokamyrkytysepidemioiden selvittämiset hoidamme normaalisti.

Eläinlääkäripalveluiden osalta toimitaan edelleen eläinlääkärikäyntejä koskevan ohjeistuksen mukaisesti.

Toimimme siis etäyhteyksien päässä ja olemme tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostitse
- terveysvalvonta[at]jyvaskyla.fi tai
- etunimi.sukunimi[at]yvaskyla.fi.

Tarkemmat yhteystiedot