Lisätietoja:

kulttuurituottaja Terho Valkonen, p. 014 266 4045, terho.valkonen(at)jyvaskyla.fi

Taideapteekin ohjelmassa olleita esityksiä on myös striimattu ja näistä tallenteista on tällä hetkellä katsottavissa muutama videotallenne.

Toukokuun loppuun saakka katseltavissa olevat videot:

Saga Elglandin ja Visa Niemelän Sirkustellen-esitys

Vauhdikkaassa sirkustuokiossa tutustutaan sirkuksen monenkirjavaan maailmaan karnevaalitunnelmissa. Vuorovaikutteisessa tuokiossa nähdään käsilläseisontaa, tanssia, päätähuimaavaa akrobatiaa ja notkeutta sekä kokeillaan mm. jongleerausta.

Aronin Elvis Show

Esitys joka pistää taatusti sukat pyörimään jaloissa!

Juha Leppänen esittää huikeaa Elvis-show’ta taiteilijanimellä Aron. Hänet tunnetaan erityisesti monipuolisena ja lahjakkaana Elvis Presleyn musiikin tulkitsijana. Kaksi albumia julkaissut Aron on opetellut Elviksen laulutavan ja liikkeet viimeistä piirtoa myöten ja artistin habitus muistuttaa erehdyttävän paljon esikuvaansa.

Mikko Maasolan Stand Up Show

Mikko Maasalon hulvaton stand up -show edustaa lavahuumoria perinteisimmillään. Mies, ääni ja hauskat jutut ovat kiertäneet keikoilla ympäri Suomea. Maasola tunnetaan myös Ylen radiotoimittajana.

Esitykset ovat Taideapteekin ohjelmaa, josta vastaavat Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut ja ikääntyneiden palvelut.

Kulttuuripalvelujen Youtube-kanavan osoite: https://www.youtube.com/channel/UCWBLmuI9c7Notkkf_9Qws5Q/videos