Jyväskylän kaupunki on sulkenut kaikki liikuntapaikat ja -palvelut 17.3.2020 alkaen. Osa liikuntapaikoista on suljettuna toistaiseksi, uimahallit ja kuntosalit ovat suljettuina ainakin 30.4. saakka ja terveyttä ja hyvinvointia edistävät liikuntapalvelut eli ohjatut ryhmät on peruttu 31.5.2020 asti. Tämän seurauksena Jyväskylän kaupunki on määrittänyt maksukorvauskäytännöt koskien asiakkaiden jo aiemmin maksamia liikunnan palveluja.

Maksuhyvityskäytännöt eriteltynä palveluittain

Käyttämättömät ja ennakkoon maksetut sulkapallo- ja squashvuorot: vuoro voidaan siirtää uuteen ajankohtaan tai rahat palautetaan. Korvaava vuoro on käytettävä 12 kuukauden kuluessa ja uusi sopiva ajankohta sovitaan liikuntapalvelujen varaussuunnittelun kanssa.

Käyttämättömät ja etukäteen maksetut tilavuorot: vuoro voidaan siirtää uuteen ajankohtaan tai rahat palautetaan. Korvaava vuoro on käytettävä 12 kuukauden kuluessa ja uusi sopiva ajankohta sovitaan liikuntapalvelujen varaussuunnittelun kanssa.

Uimahallien ja kuntosalien sarja- ja kausituotteet: tuotteiden käyttöaikaa jatketaan automaattisesti palveluiden kiinnioloaikaa vastaavalla ajalla poikkeustilanteen päättyttyä. Käyttöaikaa jatketaan, kun alkuperäinen käyttöaika päättyy. Rahoja tuotteista ei palauteta. Erillistä hakemusta käyttöajan jatkamiselle ei tarvita.

Lahjakortit: tuotteiden käyttöaikaa jatketaan palveluiden kiinnioloaikaa vastaavalla ajalla. Rahoja tuotteista ei palauteta.

Seniorikortti: tuotteiden käyttöaikaa jatketaan palveluiden kiinnioloaikaa vastaavalla ajalla. Rahoja tuotteista ei palauteta.

Ohjatun liikunnan kurssimaksut: ei rahanpalautusta.

Asiakkaan tulee hakea hyvitystä 30.8.2020 mennessä. Hyvityshakemus ja siihen liittyvät kysymykset lähetetään liikuntapalveluille sähköpostilla osoitteeseen liikunta.maksuhyvitykset[a]jyvaskyla.fi.

Tutustu koronaviruksen liikuntapalveluja koskeviin vaikutuksiin

Lisätietoja

Liikuntainfo
p. 014 266 4257, liikunta.info[a]jyvaskyla.fi

Suunnittelupäällikkö, liikuntapäällikkö oto. Anna-Leena Sahindal
p. 014 266 4308, anna-leena.sahindal[a]jyvaskyla.fi

Liikuntapalvelujen varaussuunnittelu
p. 014 266 4255, liikunta.varaukset[a]jyvaskyla.fi