Jyväskylän kaupungin nuorisotyöntekijät tavoittaa maanantaista 23.3. alkaen Nuorten Jyväskylän Discord-serveristä maanantaista torstaihin klo 16-20 ja perjantaisin klo 16-22.

Lisätiedot:

Katariina Soanjärvi
nuorisopäällikkö
Jyväskylän kaupunki, nuorisopalvelut
p. 014 266 3691
050 350 7939

Risto Kähkönen
palveluesimies
Jyväskylän kaupunki, nuorisopalvelut
p. 014 266 4246
0500 544 140


Discord-serverille voi liittyä mukaan osoitteessa https://discord.gg/3fHFKtj. Paikalla on aina valvojia, jotka ovat nuorisotyöntekijöitä tai muita nuorten parissa toimivia ammattilaisia. Nuorisopalvelujen työntekijöiden lisäksi kanavalla keskustelevat nuorten kanssa muun muuassa Homies Youth Work -hankkeen ja Jyväskylän seudun Nuorisoseuran Virkku-tiimin työntekijät. Lisäksi nuorisotyöntekijät vastaavat nuorten kysymyksiin WhatsAppissa ja Instagramissa.

Myös etsivä nuorisotyö palvelee Discordissa omalla serverillään  https://discordapp.com/invite/nrgyNKg. Discordissa voi jutella halutessaan anonyymisti nimimerkillä. Etsivät nuorisotyöntekijät ovat kanavalla arkisin klo 10-17. Etsivän nuorisotyön Akku ryhmä kokoontuu myös Discordissa keskiviikkoisin ja torstaisin klo 12-15. 

Uusia Discord-kanavia luodaan sitä mukaa, kun tarvetta ilmenee. Ohjaamo Jyväskylälle on suunnitteilla jo oma kanava. 

Ohjaamo Jyväskylä ja etsivä nuorisotyö tavoitettavissa myös puhelimitse ja sähköpostitse

Ohjaamo Jyväskylä on siirtynyt palvelemaan asiakkaita etänä arkipäivisin klo 8-16 soittamalla, tekstiviestillä tai WhatsAppilla numerosta 050 311 8877. Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostilla ohjaamo(at)jyvaskyla.fi. 

Etsivät nuorisotyöntekijät tavoittaa puhelimitse (myös WhatsApp) 050 501 9936 arkisin klo 8-16.00. Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostitse osoitteeseen etsivatyo(at)jyvaskyla.fi. 

Nuorisonohjaajat jalkautuvat alueille 

Nuorisonohjaajat jalkautuvat työpareina iltapäivisin ja iltaisin sinne, missä nuoret liikkuvat. Tarkoituksena on kertoa luotettavaa tietoa nuorille, että heidän tulisi välttää kokoontumisia tartuntavaaran vuoksi. Samalla nuoria opastetaan käyttämään nuorisopalvelujen verkkopalveluja. 

Nuorisovaltuusto käyttää kokouksiinsa etäyhteyksiä.

Jyväskylän kaupungin nuorisotilat (nuorten ja nuorten aikuisten tilat) ja nuorten taidetyöpaja ovat suljettuina toistaiseksi. Samoin kaikki ryhmätoiminta on keskeytetty. 


Nuorisopalvelut tiedottaa toiminnastaan ja muutoksista verkkosivujen lisäksi Facebookissa ja Twitterissä: 
www.facebook.com/nuoriso/
twitter.com/nuorisopalvelut
www.jyvaskyla.fi/nuoriso

Asiasanat: