Jyväskylän kaupunginteatterin syksyn 2020 esitykset tulevat myyntiin 25.3. Kevään esityksiin lunastettujen lippujen hyvittämisestä on nyt tarkempi ohjeistus.

Jyväskylän kaupunginteatterin tulevan syksyn uutuuksien myyntiin nostoa on vallitsevan poikkeustilan takia siirretty ennalta ilmoitetusta päivämäärästä viikolla eteenpäin. Liput tulevat myyntiin tämänhetkisen tiedon mukaan 25.3.

Lippumyymälämme osoitteessa Vapaudenkatu 36 on toistaiseksi suljettu koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi vallitsevan poikkeustilan vuoksi. Kevään peruttuihin esityksiin lunastettujen lippujen hyvityksiä koskevat asiat voi hoitaa puhelimitse p. 014 266 0110 tai sähköpostin välityksellä teatteri.lippumyymala@jyvaskyla.fi
Lippumyymälän palveluajat:
ke 18.3. - pe 20.3. klo 12–19
ma 23.3. alkaen ma-pe klo 12–17
Asiakaspalvelumme saattaa ajoittain olla ruuhkautunut, joten pyydämme kärsivällisyyttä.

Ensisijaisesti toivomme, että asiakkaat vaihtaisivat lippunsa teatterin lahjakorttiin, joka on voimassa vuoden vaihtopäivästä. Lippumyymälän palvellessa toistaiseksi vain puhelimitse ja sähköpostitse, lippujen vaihtamisella lahjakortteihin ei ole kiire. Liput voi vaihtaa myös syksyn esityksiin niiden tullessa myyntiin.

Mikäli haluat hyvityksen lipuista rahanpalautuksena, tarvitsemme sinulta sähköpostitse osoitteeseen teatteri.lippumyymala@jyvaskyla.fi seuraavat tiedot:
- kuva tai pdf-tiedosto kaikista lipuista, joista haluat hyvityksen
- tilinumero, jolle palautus tehdään
- nimi, osoite ja puhelinnumero
Rahanpalautus tapahtuu noin kahden viikon kuluessa, sillä asiakaspalvelumme ja toimistomme on ruuhkautunut.

Pahoittelemme tilanteesta aiheutuvaa haittaa.

Seuraa myös Jyväskylän kaupungin ylläpitämää koronavirus-infosivustoa: https://www.jyvaskyla.fi/terveys/korona