Muita ulkoliikuntapaikkoja pyritään saamaan auki mahdollisimman pian

Jyväskylän kaupunki sulkee Tikkakosken jäähallin tiistaista 17.3. eteenpäin. Liikuntalaitoksista uimahallit Wellamo ja AaltoAlvari, kuntosalit, Kuokkalan Graniitti, Monitoimitalo, Hipposhalli, kilpajäähalli, harjoitusjäähalli sekä Vehkahalli suljettiin jo perjantaina 13.3. Uimahallit ja kuntosalit ovat suljettuina 30.4. saakka ja muut liikuntatilat toistaiseksi. Tilannetta tarkastellaan koko ajan.

Ulkoliikuntapaikkoja, kuten tekonurmikenttiä, pyritään saamaan kuntalaisten käyttöön mahdollisimman pian. Ulkotekojäiden jäädytysaikaa oli tarkoitus jatkaa alkuperäistä suunnitelmaa pidemmälle, mutta lämminneiden sääolosuhteiden takia niiden kunnossapito jouduttiin lopettamaan sunnuntaihin 15.3. Koulujen salien, Vaajakosken liikuntahallin ja Lehtisaaren kuntotalon osalta tilannetta seurataan.

Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut tiedottaa kaikkista ryhmä-, tilavuoro- ja lipputoimintoihin liittyvistä maksukorvauskäytännöistä myöhemmin. Liikuntapalveluissa aihetta koskevia asiakaskysymyksiä varten käytössä on palvelunumero p. 014 266 0179. Lisäksi liikuntainfo palvelee asiakkaita normaalisti numerosta p. 014 266 4257.

Katso myös 13.3.2020 tiedote: Jyväskylän kaupunki sulkee lisää liikuntalaitoksia perjantaina 13.3. kello 18 alkaen

Koronatiedotus Jyväskylän kaupungin verkkosivuilla: https://www.jyvaskyla.fi/terveys/korona
Jyväskylän kaupungin karanteeniohjeet: https://www.jyvaskyla.fi/terveys/korona

Lisätietoja

Suunnittelupäällikkö, liikuntapäällikkö oto. Anna-Leena Sahindal
p. 014 266 4308, anna-leena.sahindal[a]jyvaskyla.fi