Jyväskylän etsivä nuorisotyö siirtyy koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi toistaiseksi palvelemaan nuoria verkossa ja puhelimessa. Etsivät nuorisotyöntekijät tavoittaa puhelimitse 050 501 9936 tai palvelun WhatsAppin kautta arkisin klo 8-16.00. Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostitse osoitteeseen etsivatyo@jyvaskyla.fi.  

Yhteydenottopyynnön voi jättää myös etsivän nuorisotyön nettisivujen kautta. Nettisivuilta löytyy myös etsivän nuorisotyöntekijöiden yhteystiedot.  

Etsivän nuoristyön Discord-chatissa voi keskustella anonyymisti nimimerkillä arkipäivisin klo 10-17.00. Etsivän nuorisotyön Akku-ryhmä kokoontuu Discordissa keskiviikkoisin ja torstaisin klo 12-15.  

Jyväskylän etsivän nuorisotyö löytyy myös Facebookista löytyy nimellä Etsivä nuorisotyö Jyväskylä ja Instragramista nimimerkillä etsivatyojkl.   

Etsivä nuorisotyö on tarkoitettu 15-29-vuotiaille nuorille, jotka ovat koulutuksen ja työelämän ulkopuolella.  Etsivän nuorisotyö nuoria sellaisen palvelujen ja muun tuen piiriin, joilla edistetään heidän kasvuaan, itsenäistymistään, osallisuuttaan yhteiskuntaan ja muuta elämänhallintaa sekä pääsyään koulutukseen ja työmarkkinoille. Etsivä nuorisotyö perustuu nuoren vapaaehtoisuuteen ja nuoren kanssa tehtävään yhteistyöhön.  Etsivää nuorisotyötä tuottavat Jyväskylässä Jyväskylän nuorisopalvelut ja Sovatek säätiö.  

Lisätietoja
palveluesimies Teija Lapinmäki, nuorisopalvelut, Etsivä nuorisotyö, puh. 014 266 0941