Osa Jyväskylän kaupungin liikuntalaitoksista suljetaan toistaiseksi perjantaista 13.3. kello 18 alkaen. Sulku koskee Monitoimitaloa, Hipposhallia, kilpajäähallia, harjoitusjäähallia, Kuokkalan Graniittia sekä Vehkahallia. Nämä sulut tulevat aiemmin ilmoitettujen lisäksi ja ovat voimassa toistaiseksi. Tilannetta tullaan tarkastelemaan aktiivisesti.

Taustalla ovat niin Suomen hallituksen, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen kuin Jyväskylän kaupungin antamat suuntalinjat ja ohjeistukset. Jyväskylän kaupunki tiivistää turva- ja varotoimia väestön ja työntekijöiden suojelemiseksi koronavirustartunnalta.

Katso myös 13.3.2020 julkaistu tiedote Koronaviruksen vaikutukset kaupungin liikuntapalveluihin Jyväskylässä.

Tapahtumat liikuntatiloissa ja vuorojen peruminen

Jyväskylän kaupungin hallinnoimissa liikuntatiloissa järjestettävien tapahtumien osalta noudatetaan aluehallintoviraston ohjeistusta. Sen mukaan kaikki yli 500 hengen tilaisuudet tulee peruuttaa. Tapahtumien järjestäjiä ohjeistetaan toimimaan hallituksen suosituksen mukaisesti ja arvioimaan omien tapahtumien toteutumista. Seuroja ja tapahtumanjärjestäjiä suositellaan tekemään suunnitelmat mahdollisista otteluiden ja kisojen järjestämisestä ilman yleisöä. Lisäksi liikuntapalvelut ohjeistaa seuroja pitämään harjoitusvuorojen ryhmäkoot maksimissaan 20 henkilössä. Osallistujien tulee olla täysin oireettomia.

Varattujen vakiovuorojen ja muiden tilavuorojen peruminen

Tapahtuman järjestäjien on mahdollista perua vuorovaraukset maksutta ennen vuorojen/tapahtumien alkua

Kaikki perumiset kirjallisesti osoitteeseen liikunta.varaukset[a]jyvaskyla.fi

Kun vuoro peruuntuu, harjoitusvuoroja ei tule näiden tilalle automaattisesti.

Jos perumisilmoitusta ei ole tullut, vuorot laskutetaan normaalisti (huom! siinä tapauksessa, että tilat suljetaan hallinnoijan toimesta, vuorot perutaan automaattisesti).

Koulujen avainpolettien palauttaminen voidaan siirtää myöhemmäksi. Jos sinun tarvitsee hakea uusi avainpoletti koululle, tulee sen hausta sopia etukäteen sähköpostitse tai puhelimitse liikuntapalvelujen varausyksikön kanssa.

Lisätietoja

suunnittelupäällikkö, liikuntapäällikkö oto. Anna-Leena Sahindal
p. 014 266 4308, anna-leena.sahindal[a]jyvaskyla.fi

toimialajohtaja Eino Leisimo
p. 014 266 4033, eino.leisimo[a]jyvaskyla.fi